Marionetten Theater

Iets te vroeg gejuicht. Eerder meldde ik dat ik na 14 dagen wachttijd naar de bestuursrechter kon stappen. De gemeente heeft inmiddels gereageerd met de mededeling dat men voor 3 november 2016 inhoudelijk zal reageren.

Dat is een redelijk lange termijn gezien mijn bezwaar, dat alleen kan worden weggenomen als men mij alsnog het verslag van de bijeenkomst tussen gemeente en aannemer (op 11 maart 2015) ter inzage geeft.

Daarover kun je (lijkt me) toch wel binnen 14 dagen pinochiobeslissen.

Aan de andere, kant termijn is termijn. Als de gemeente wat langer wil doen over het nemen van een beslissing over het wegnemen van mijn bezwaar, dan valt daar weinig tegen te doen.

En wellicht komt het in de tussentijd nog tot een procedure tussen gemeente en architect (dan wel de aannemer) en levert dat ook weer nieuwe gezichtspunten op.

Om de tijd wat te doden zal ik het Dromdossier nog eens napluizen op leuke tegenstrijdigheden.

Per 1 oktober 2016 bestaat mijn blog 7 jaar en het animo om nog veel langer recensies te schrijven over de uitvoeringen van het Enkhuizer Marionetten Theater (EMT) is tot een gevaarlijk dieptepunt gedaald.

Het WOB verzoek wil ik uiteraard nog wel afmaken en ook de afwikkeling van het REZ dossier lijkt me nog wel interessant, maar alle andere uitvoeringen van deze theatergroep komen toch steeds weer neer op “meer van hetzelfde”.

Er is de afgelopen 7 jaar weinig vooruitgang geboekt voor wat betreft de expressieve uitstraling van deze theatergroep, maar misschien mag je ook niet meer van marionetten verwachten.

Dat neemt niet weg dat ik er naar uitkijk om morgen (vanaf 12 uur) te mogen lunchen met de leden van dit illustere gezelschap, terwijl er om 2 uur een quiz over de lokale politiek op het programma staat.

Dank zij de forse reclamecampagne die er door het groepsmanagement is gevoerd voor dit “Feest van de democratie” verwacht ik morgen een flinke stroom bezoekers van het stadhuis.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

3 gedachten over “Marionetten Theater”

    1. Gezien de termijn die Gemeente Enkhuizen neemt verzwakt ze de stelligheid van de aanwezigheid van een document. Ik ben benieuwd wie het eerst de broek vol heeft in de coalitie. Hoog spel in ieder geval. Geduld wordt meest beloond.

      Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: