Gewaarschuwd.

Jullie zijn gewaarschuwd.

Ab heute wird (ohne weitere Warnung) mit scharf geschossen. Of iets wat daar enigszins op lijkt.

Zodra de eerste resultaten binnen zijn kom ik er op terug.

http://twitter.com/#!/jfranx/status/91572693861801984

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

11 gedachten over “Gewaarschuwd.”

 1. we varen hard van het onderdeel af denk ik, maar ik heb de vraag over het hardvaren ook al eens gesteld aan oom agent, en die wist te vertellen dat ze vaardagen hadden en dan door de hele regio varen met 1 boot, maar net als vorigjaar om het weekend, nee dat niet hoor, geen tijd meer voor, maar er zijn nog wel een paar vaardagen.
  ondertussen worden de wallen kapot gevaren, scheren de jongen mannen met een bloedgang langs andermans eigendommem om er water in te varen, en waar niet richten ze schade er aan door de golven.
  om agent vind het heel vervelend, maar kan er niets aan doen en zal het doorgeven. pfffffff wat een actie.
  maar weetje die geloof ik meer dan franxs woorden, want laat ons geloven dat er actie komt, maar wees gerust het seizoen schiet al lekker op en straks komen de antwoorden als het buiten vries, met de belofte volgend jaar gaan we het beter doen.
  maar het mooie is dat je deze uitspraak elk jaar kunt herhalen want er is steeds weer een volgend jaar

  Like

 2. Ja en dan om het azijn nog even door te laten stromen. Twitter prima maar houd er rekening mee of dit in iemands eigen tijd of in de tijd van de werkgever gebeurd. Zo ik ben uitgetwittttttttttttttttterd.

  Like

 3. Over die dijk gesproken op de kaart of niet dat interesseerd me geen reet. Janken en klagen over de mensen moeten naar EH komen !!!!.Nu willen ze vanuit Lelystad weer een busdienst opstarten(over diezelfde dijk) en wat zeggen onze bestuurders .Daar hebben wij geen geld voor !!! (is daar trouwens geen onderzoeksbureau voor nodig) Oeps natuurlijk onze mannen willen ze natuurlijk per auto hebben dan kunnen we ze melken met parkeren. Dus die twitteractie heeft ook niks opgeleverd. O jawel onze Jan is met z,n harses op tv geweest . Al die ongein met dat geile twitter je zou het bijna met Hans eens worden. Maar ja dat kan niet want ik kraak zijn oogappeltje natuurlijk af. Zo effe lekker negatief vandaag .Wie zaait zal storm oogsten. Ik zal wel op mijn nummer gezet worden nu door onze regenten. Is al eerder gebeurd toen ik wat kritisch reageerde op een verkregen visserij subsidie welke in de Drom word geplempt. Hoe is het daarmee trouwens ?

  Like

  1. Jacco heeft op zich gelijk. Aan Twitter heb je niet zo heel veel. Net als het gamen dat ik doe, of een Frank Zappa CD waar je naar luistert, of…punt is natuurlijk dat ik dat gewoon lekker zelf uitmaak. Dus dat twitteren: prima, moet iemand zelf weten. De waarheid geweld aandoen niet. (Merk op dat 1 weekweblog stuk al zo’n 40 tweets lang is)

   Like

 4. Het zal mij een worst wezen wie of wat twittert. Dit nu eens volgend vraag ik mezelf af wat onze wethouder met als enige portefeuille financien over zaken twittert waar hij niets mee te maken heeft. Alle zeeeer belangrijke personen welke hij regelmatig ontmoet en mee konkelt wat heeft dat Enkhuizen inmiddels opgeleverd. Volgens mij alleen nog maar een donatie richting N23 ter waarde van 5meloen euri,s voor iets wat we niet krijgen .O ja en waarschijnlijk een declaratie van de gemaakte reiskosten.

  Like

  1. Niet meteen zo negatief Jacco, als onze Jan ergens over twittert dan levert het meestal wel wat op.
   Alhoewel, staat die dijk nu al op de weerkaart of niet.

   Overigens begrijp ik van de Enkhuizer Krant dat het hier gaat om een verzoek van het recreatieschap Westfriesland (waar Franx kennelijk ook bestuurder van is) aan de burgemeesters in de regio. Ook jammer dat de tijd van aanpakken voor deze bestuurders pas is aangebroken nu de diverse gemeenteraden op vakantie zijn.

   Like

 5. Maakt niet uit waar je woont Frank, als de wethouder zegt dat het wordt aangepakt ben ik graag de eerste die kan bevestigen, dat het ook inderdaad gebeurd. Ik word dus graag op de hoogte gehouden. Positief denken heet zoiets geloof ik..

  Like

  1. Bericht vandaag in NHD is inderdaad duidelijker over waar de overlast is en waar dat aangepakt gaat worden. Ook in de binnenstad van Enkhuizen. Zijn trouwens vaak zeer jonge jongens die veel te hard varen. We wachten de acties af en vertrouwen op Jan!

   Like

 6. Helemaal mee eens! Woon aan de Oude Gracht in de Boerenhoek. Hebben inderdaad meer overlast van hardvarende of ’s avonds laat met kneiterharde muziek langsvarende bootjes dan van parkeerproblemen. Maar dat is de binnenstad, zal wel weer alleen in de polder gecontroleerd worden….

  Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: