Persoonlijk

Weerwoord

Het is gelukt, Stella heeft al twitterend de landelijke media gehaald, net als collega Bokhove trouwens.

Samen worden ze in de Volkskrant als de top politieke  twitteraars van de week neergezet.

Het overigens niet alles politiek wat blinkt. Ook worden we op de hoogte gehouden van het feit dat de aardappels zijn opgezet en laat Bokhove weten regelmatig weten dat hij de stoep heeft geveegd.

Deze “ruis” op de lijn is misschien handig in het kader van de recordjacht, maar ontneemt tevens het zicht op het feit dat ook vaak serieuze zaken aan de orde zijn.

Je zou willen dat de betrokkenen naast prive ontboezemingen ook een politiek account in het leven zouden roepen. De SP heeft dat maar maakt er nauwelijks gebruik van.

Nieuw is ook het twitteraccount van de Raadsgriffier. Dat heeft wat mij betreft zijn al waarde bewezen. Korte mededelingen over wat er gaande is en of Eric Baan naar de kapper is geweest blijft ons bespaard.

Dus dames en heren van de Raad ga vooral zo door, maar bespaar ons de persoonlijke perikelen.

Een link naar wat onze raadsleden en wethouders bij elkaar twitteren vindt U rechts naast dit bericht.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

8 gedachten over “Persoonlijk”

  1. Ik ben ook niet van plan om het uit elkaar te trekken,dat wordst me echt te gek.Daarbij zijn politici (of volksvertegenwoordigers:-0) ook maar ‘gewone mensen’.

    Halsmea laat bijv.ook weten dat ze in stoombad zit, snipverkouden is en haar vloer nodig moet gaat dweilen.Ik vind het best leuk om te lezen dat niet alles politiek is wat de klok slaat.

    Like

    1. Femke vind ik altijd intellectueel en fysiek gezien een leuk madammeke. Enige dramatische en draconische mentale afkick kreeg ik door het onzinnige, nergens op gebaseerde geloof van GroenLinks in de mythes van opwarming van de aarde door CO2. Het is voor mij genoeg om geen lid meer te willen zijn, ik hou niet zo van sectarische en zichzelf boven alle plebs achtende voelende groepen.

      Maar Femke die snipverkouden is…. Lijkt me geen geweldige visualiteit! Dat stoombadbeeld biedt enige compensatie, doch een grote rode druipneus met zwaar betraande CO2-geloofsogen: s’il vous plait, ne pas pour moi! Ne pas du tout!

      Like

  2. Over stoep trouwens. Dat is wel degelijk een politieke tweet, gezien het feit dat regelmatig ihkv. gladheid wordt gerefereerd aan “eigen verantwoordelijkheid”. Ik kan een glimlach niet onderdrukken als mijn stoep schoon is en ik toch vraagtekens zet bij het strooibeleid. 😀

    Like

      1. Met hashtags zou dat wel kunnen.
        Ik zou bijv. #politiek aan alle politieke tweets kunnen toevoegen, waarna eenieder makkelijk kan filteren op die hashtag. Ik bedoel hashtag he, geen hashtag. :-O

        Like

  3. Ik ben dat niet van plan, zoals een disclaimer in mijn profiel al aangeeft. Op SP account doe ik wijzigingen en nieuwe items op de site. Als ik nou ook nog diverse persoonlijke accounts moet bijhouden… Wat wel kan is gebruik maken van hash tags, zoals #nhd voor commentaar dat over NHD gaat.

    Like

Reageer !