Stem op mij.

Volgens de SP pleegt ik kiezersbedrog door mezelf verkiesbaar te stellen. Een boude bewering, overgenomen door het NHD, die mevrouw Keesman niet echt kan waarmaken.

Uiteraard weet ik, dat het bewust openbaar maken van geheim verklaarde informatie een strafbaar feit is, dat had mevrouw Keesman me niet hoeven te vertellen.

Maar wat nu, als het taxatierapport niet het bewijs is van een marktconform bod van Orez bv, wat het college tot dusver probeert staande te houden.

Maar het een bewijs is van een (door het college gegeven) valse voorstelling van zaken inzake de marktconformiteit. Waarmee zowel de raad, als de bevolking, door het college op het verkeerde been zijn gezet.

Dan verklaar je als gemeenteraad het bewijs van een valse voorstelling van zaken (bedrog) geheim. En omdat bedrog een strafbaar feit is, verklaar je als gemeenteraad het bewijs van een strafbaar feit geheim.

Ik heb daar meermalen voor gewaarschuwd, maar zo als gebruikelijk werden mijn waarschuwingen in de wind geslagen.

Tot 28 -6-2021 kon je nog vermoeden, dat € 335.000,- geen marktconforme prijs voor het recreatieoord was.

Na die datum, toen twee taxaties van hetzelfde plan (althans voor de raad) ter inzage waren gegeven, had je (als raadslid) beter moeten weten.

Vanaf dat moment lagen de feiten open en bloot op tafel.

Een verschil van zo’n € 30 miljoen tussen de taxatie van de gemeente en die van Droomparken.

Met andere woorden, de door de gemeente aangehouden negatieve waarde kon onmogelijk marktconform zijn.

Dat de raad vanaf 28-6-2021 had kunnen weten, dat het bod van Orez bv nooit marktconform was geweest, maar het klaarblijkelijk nog steeds niet schijnt te beseffen, is een vorm van kiezersbedrog waar Keesman en consorten zich keer op keer schuldig aan maken.

Pretenderen dat je kennis van zaken hebt, maar tegelijkertijd te gemakzuchtig zijn om kennis te willen nemen van de andere, dan door het college aangereikte, feiten.

Daarnaast je plicht (als toezichthouder) ernstig te verwaarlozen.

Ook de gedramatiseerde gevolgen, die Keesman schetst als op mij zou worden gestemd, vallen reuze mee.

Zelfs al zou iedereen, die vorige keer niet gestemd heeft, op mij stemmen (dus de helft van de kiesgerechtigden) dan leg ik toch, op niet meer dan één zetel beslag.

Al de andere zetels (waar ik volgens die uitslag recht op zou hebben) zullen aan Keesman en haar consorten worden toegewezen.

Kortom, STEM OP MIJ, want die anderen krijg je er dan gratis bij.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

2 gedachten over “Stem op mij.”

  1. Het zal je maar gebeuren , dat je na de verkiezingen , als partij die je juist zo verguist er een paar zetels bij krijgt ! Dan is het vele jaren pijn om de niet behaalde winst die je zomaar van je grootste vijand hebt gekregen .

    Like

    1. Giel, ik ben geen partij, maar een persoon die het onrecht dat Enkhuizen is aangedaan, ongedaan wil maken. Die zodra dat gebeurd is, vrijwillig weer het veld ruimt. Ik verwijt de zittende partijen alleen plichtsverzuim en zie ze niet als vijanden. Als ze willen meehelpen om de gevolgen van hun plichtsverzuim ongedaan te maken, dan is dat wat mij betreft voldoende.

      Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: