Groepsactiviteit.

In aansluiting op wat ik gisteren schreef.

De bedoeling is dat door meer dan één persoon bij de landelijke pers aandacht wordt gevraagd voor de gebeurtenissen in Enkhuizen, waarbij tegelijkertijd wordt voorkomen dat er gesproken kan worden van spam. Om te beginnen de tekst.

Geachte redactie,

Hopelijk wilt u aan de volgende gang van zaken aandacht schenken

Een 78 jarige Enkhuizer heeft zich (op het laatste moment) verkiesbaar gesteld in de gemeenteraadsverkiezingen. Met als doel te voorkomen, dat een malafide verkoop van grond door het college in een doofpot verdwijnt, Pikant detail daarbij is, dat de raad (op aanraden van het college) het bewijs van die malafide verkoop (een taxatierapport) geheim heeft verklaard.

Volgens de geheim taxatie bedraagt de waarde van de verkochte grond (nodig voor de aanleg van een camping met 200 plaatsen een recreatiepark met 200 kavels voor recreatiewoningen) € 335.000,-.

Volgens een taxatie uitgevoerd in opdracht van de nieuwe eigenaar van de grond is de waarde van de grond op om en nabij de 30 miljoen euro geraamd.

Meer informatie op, https://pimsep.com/2022/02/11/waarom-lijst-10-chris-segerius/ of bel Chris Segerius op 06 112 908 14, dan wel mail hem op pimsep@gmail.com

Dan de werkwijze.

In de groep Beter Bestuur Enkhuizen plaatst een lid een reactie met bijvoorbeeld de naam #Volkskrant met daarin het email adres voor tips voor de reactie. In dit geval tips@volkskrant.nl. Degene die de reactie plaatst moet gezien worden als de beheerder van dat email adres.

Ik heb dat inmiddels gedaan zodat we kunnen zien hoe dat er uitziet.

Vervolgens kunnen ander leden onder eigen naam een email naar dat adres sturen met de bovenstaande tekst. Om te voorkomen dat we van spam beticht worden wil ik het aantal emails beperken tot 10 per keer. Door jezelf een duimpje te geven als je een email hebt verstuurd kan iedereen zien of het afgesproken aantal is bereikt.

Blijft een reactie uit, dan kunnen we overwegen na verloop van tijd een nieuwe batch van 10 emails te sturen.

Als er contact met me wordt opgenomen laat ik dat weten in de reactie en kan gestopt worden met het sturen van emails.

Door de hashtag voor de naam van de media te zetten ontstaat er in de rubriek onderwerpen overzicht van de media (en hun email adres waarop ze benaderd kunnen worden.)

Ik ben benieuwd of we deze groepsactiviteit van de grond kunnen krijgen.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: