Ondersteuning.

Om verkiesbaar te kunnen zijn moet ik beschikken over 10 verklaring van kiesgerechtigde inwoners van Enkhuizen, dat ze mijn kandidaatstelling ondersteunen.

Ze hoeven niet op me te stemmen, maar ondersteunen alleen het feit, dat ik me kandidaat stel.

Wie wil weten waar ik voor sta moet mijn blog lezen. Mijn programma bestaat uit één punt, er voor zorgen dat Enkhuizen een realistische prijs krijgt voor de grond die ze op het REZ heeft verkocht. Als ik dat heb bereikt ben ik weer weg.

Alle andere onderwerpen laat ik graag over aan die andere 16 raadsleden.

Wie me wil steunen bij mijn kandidaatsstelling vraagt me om het formulier steunverklaring, dat u dan in PDF formaat krijgt toegestuurd.

Op dat formulier zet u naam, datum en handtekening. Ter voorkoming van fraude moet het formulier worden aangeboden op het stadhuis, waarbij u gevraag zal worden om een identiteitsbewijs te tonen.

Dat aanbieden op het stadhuis kan (zonder afspraak) op dinsdag 11, 18 en 25 januari tussen 18.00 en 20.00 uur. Nadat U de verklaring op het stadhuis hebt “afgelegd” wordt ze gestempeld.

De gestempelde verklaring overhandigt u aan mij, zodat ik ze op 31 januari (de dag van de kandidaatstelling) kan overhandigen. Ik zal de drie dinsdag avonden aanwezig zijn om de gestempelde verklaringen in ontvangst te nemen.

Om correspondentie over mijn kandidaatstelling buiten mijn regulier post te houden wil ik vragen of u de verzoeken om ondersteuningsformulieren of andere vragen over mijn kandidaatstelling wilt sturen naar het emailadres, paljas.nu@gmail.com

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: