Bram weg,

Bram van der Pijll, voormalig fractievoorzitter van Nieuw Enkhuizen, laat me weten dat hij wederom uit de partij is gezet en dus niet meer namens die partij in de raad kan worden gekozen.

Naar ik heb begrepen is de kieslijst van Nieuw Enkhuizen nog niet definitief vastgesteld, al schijnt de positie van lijsttrekker al vergeven te zijn aan Piet Mazereeuw.

Of Aukes en Raven onder de naam Enkhuizen Lokaal aan de verkiezingen zullen deelnemen is me niet bekend, maar zal aanstaande maandag bekend zijn.

Bram zou zich natuurlijk ook bij hen kunnen aansluiten als ze besloten hebben om mee te doen.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor van Marle. Gaat die onder zijn eigen naam (Mega) verder of zoekt hij aansluiting bij de VVD. Maandag zullen we het weten.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

5 gedachten over “Bram weg,”

  1. Een van de dingen waar ik me zorgen over maak is het geringe aantal mensen dat zich betrokken voelt bij het bestuur van de stad, dus kan ik alleen maar toejuichen dat je je beschikbaar stelt. Over de inhoud van de je bijdrage kunnen we van mening verschillen, dat je bereid bent hem te leveren vindt ik prijzenswaardig.

   Like

 1. Hoi Pim, je bent snel!
  Pieter heeft zichzelf als lijsttrekker gebombardeerd. Er is nog geen kieslijst door het bestuur of de leden officieel vastgesteld. Hij is dus ook nog helemaal geen lijsttrekker.
  Er gaat momenteel bij Nieuw Enkhuizen niet zo veel officieel. Ik denk dat de meeste leden, mits ze jouw stukjes lezen, nu pas geïnformeerd worden dat ik bedankt ben voor mijn diensten.
  Groet, Bram

  PS, ik ga dit eerst maar eens laten bezinken. Ik had er echt zin in weer een bijdrage aan het bestuur van deze mooie gemeente te leveren. Of en zo ja hoe dat gaan we in de toekomst zien.

  Like

  1. Hoi Bram, de kieslijsten hoeven pas op31 januari worden ingeleverd en zijn volgens mij bij geen van de drie andere lokale partijen vastgesteld. Verder kun je ook als blanco lijst meedoen. Succes.

   Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: