Palermo aan het Krabbersgat.

De officiële startdatum van mijn blog was 1 oktober 2009. Ik was 65 jaar en als je op die leeftijd ergens aan begint, dan is het vieren van een koperen jubileum het hoogst haalbare.

Dat moment valt op 1 april 2022, nog even doorzetten dus, tot die tijd wil ik me nog maar met twee onderwerpen bezighouden. Het misbruik van bevoegdheden van het Enkhuizer college vanwege het verpatsen van het recreatieoord en de aanstaande verkiezingen.

Tegen die tijd denk ik meer dan 3000 beschouwingen te hebben geschreven, die vrijwel allemaal door onze deskundigen in de Breedstraat zijn genegeerd, maar wel het uitganspunt zullen zijn voor een boekje, dat ik ooit nog eens hoop te schrijven.

Met als voorlopige werktitel “Palermo aan het Krabbersgat”. In navolging van “Parlermo aan het Marsdiep”. Het boekje dat Chris Albers schreef over de lokale politiek in zijn geboortestad Den Helder.

Nog minder dan 4 maanden te gaan dus, maar die tijd wil ik wel alleen afleggen, dus zonder gastauteurs Frank van Gangelen en Bob Sikkema.

Ik had gehoopt dat ze wat meer leven in de brouwerij zouden kunnen brenger door onderwerpen ter sprake te brengen, waar ik de kracht niet meer voor kon opbrengen, maar die opzet is mislukt.

Zoals elke poging tot participatie in Enkhuizen gedoemd is om te mislukken, tenzij er voldaan wordt aan de voorwaarden, die door de Enkhuizer politieke en bestuurlijke elite aan deelname worden gesteld.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: