Opnieuw proberen.

In het NHD van 17 maart laat voormalig wethouder Struijlaart weten, dat wat hem betreft alles, dus ook het taxatierapport, openbaar gemaakt mag worden.

Helaas deelt hij die opvatting pas met ons, nadat hij was opgestapt. Om aan de weet te komen of zijn opvolger wethouder Heuting daar ook zo over denkt heb ik haar een email gestuurd.

Geachte mevrouw Heutink,

In het NHD van 17 maart laat voormalig wethouder Struijlaart weten, dat wat hem betreft het taxatierapport van de exploitatieopzet van het REZ ter inzage gegeven had mogen worden.

Heeft dat inzicht inmiddels ook u bereikt of blijft u bij de eerdere opvatting, dat het openbaar maken van het taxatierapport een financieel risico voor de gemeente met zich meebrengt ten opzichte van de huidige eigenaar van de exploitatieopzet, Droomparken.

Ik wijs er wellicht ten overvloede op, dat als Droomparken over de exploitatieopzet beschikt, het taxatierapport onmogelijk verrassingen voor hem kan bevatten, omdat alleen dat wat in de exploitatieopzet is opgenomen, getaxeerd kan zijn.    

Met vriendelijke groet,

Chris Segerius

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: