Op rolletjes?

Trouwens bij de Raad van State loopt ook niet alles op rolletjes. De gemeente had wat te laat stukken ingediend, waarop Vereniging en Comité pas in december 2020 commentaar hadden kunnen leveren.

Op dat commentaar heeft de gemeente dan weer gereageerd, zodat Vereniging en Comité daar (voor 4 maart) weer op kunnen reageren. Als hun commentaar binnen is krijgt de gemeente nog 14 dagen om daar weer iets over te zeggen.

Dan bestaat er ook nog een kans voor een tweede zitting, dus het zou zo maar mei kunnen zijn, voordat er een uitspraak komt.

Wat me bij dit alles verbaast is dat de kwestie rond de kwaliteitszone, dat is de plek van de feitelijke camping, eigenlijk nog steeds open ligt. RHO, adviseur van Droomparken, maar ook (toevallig) namens de gemeente vormgever van het bestemmingsplan, produceert 7 pagina’s met ambtelijke abracadabra en een paar ondoorgrondelijke kaartjes.

Om vervolgens blijmoedig te concluderen dat aan het belang van de Omringdijk in ruimtelijk opzicht tegemoet is gekomen. De twee onderstaande foto’s van voor en na de herinrichten tonen volgen mij het tegendeel aan, maar wie ben ik.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: