Liggende gelden.

Liet de gemeente Radar nog weten, dat geheimhouding van het taxatierapport noodzakelijk was (zie bericht van gisteren) vanwege mogelijke veranderingen in het bestemmingsplan.

Droomparken is zekerder van haar zaak en organiseert op 3 en 4 maart VIP dagen in het strandpaviljoen voor de verkoop van kavels (en woningen) op het Droompark, Enkhuizer Strand

Vanwege de enorme toeloop zag men zich nu al genoodzaakt om het aantal VIP dagen uit te breiden en een een extra dag op 5 maart in te plannen.

U moet zich wel even aanmelden via dit formulier.

Het plaatje hierboven is een “artist’s impression” van hoe het park er straks gaat uitzien. Met haar typisch Enkhuizer visserswoningen, die direct aan een strand zijn gelegen.

Een strand, dat ogenschijnlijk tegen afkalving zal worden beschermd, met behulp van stortsteen. Zoals dat overal langs de IJsselmeerkust gebeurd.

Een bescheiden waarschuwing is hier op zijn plaats. U belegt buiten toezicht van de AFM en dus via de Harry Mens variant.

Verder doet u er ook verstandig aan om rekening te houden met de mogelijkheid, dat de uiteindelijke realisatie van het plan, naar alle waarschijnlijkheid zal afwijken van de artistieke afbeelding ervan.

Ook dient dit blogbericht niet beschouwd te worden als een aanbeveling voor het beleggen in vakantiewoningen.

Omdat ik niet beschik over liggende gelden, ben ik evenmin de juiste persoon om hen, die daar wel over beschikken, te adviseren. Prettig weekeinde, op maandag wellicht een nieuw bericht.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Eén gedachte over “Liggende gelden.”

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: