Vooruitgang.

Droomparken had al een paar chalets geplaatst, maar onduidelijk was nog hoe duur ze zijn. Daarover bestaat nu duidelijkheid. Het model en prijs wordt nu aangeboden op de Droomparken verkoopsite.

Wie dit bezit alleen voor zichzelf wil houden moet de btw er nog wel even bij optellen. Maar het object is natuurlijk in de eerste plaats een uitnodiging tot het doen van een “investering” in het nieuwe recreëren.

Helaas staat deze investering niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten

Kavelprijs is op aanvraag en zal afhankelijk zijn van de vraag of je direct aan het water wilt staan of in de rijen er achter. Voor direct aan het water zul je denk ik al snel meer dan € 6000,- huur per jaar kwijt zijn.

Maar goed, dit is blijkbaar het nieuwe kamperen, met centrale verwarming en een betegelde badkamer. Plus keuken met alle mogelijke inbouw apparatuur.

Het oude kamperen is nu nog beperkt gebleven tot wat was aangewezen als de kwaliteitszone, maar ik twijfel er niet aan of de sta-caravans (als besloten wordt dat ze daar mogen blijven staan) zullen uiteindelijk allemaal vervangen worden door de representanten van het nieuwe kamperen.

En dat, wat nu nog camping heet, straks een “resort” genoemd gaat worden.

Maar dat is de vooruitgang waar iedereen (zegt men) al jaren naar snakt.

P.S.

Op een ander deel van de website staan nog meer types die te koop zijn voor plaatsing op de camping Enkhuizer Strand. Van de Beach House plus (voor € 129.500,-) tot de Cube Elite voor € 219.500,-.

Ga hier kijken https://www.droomparken.nl/enkhuizerstrand/verkoop

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: