Interview

Het lijkt er op dat Provincie en Droomparken het eens zijn geworden over het aantal woningen dat er gebouwd mag worden in het recreatiepark. Dit vanwege het feit dat de herziene plannen aan het college zullen worden aangeboden.

Wat mezelf betreft, ik had het liefst een park gezien met tussen de 50 en 100 woningen dat een beetje zou lijken op het Snouck van Loosenpark. Bijzonder omdat alle huisje vanuit een bepaalde architectonische visie zouden zijn ontworpen en op die manier één geheel zouden vormen.

Maar ik kan nu al verklappen dat dat het niet gaat worden.

Minder huisjes wil zeggen minder inkomsten voor Droomparken, maar ook (en dat wordt wel eens vergeten) minder inkomsten voor de gemeente in de vorm van OZB.

Ik vermoed, dat de aanpassing van het bestemmingsplan zich zal beperken tot het aantal woningen dat er gerealiseerd mag worden. Dat neemt niet weg dat de raad de wijziging moet goedkeuren en dat tegen die goedkeuring weer bezwaar kan worden gemaakt.

In het kader van de planaanbieding zijn er van verschillende deelnemers aan het participatieproces interviews afgenomen. De vragen die mij gesteld zijn en de antwoorden die ik heb gegeven staan hieronder.

De complete versie van de video, met de bijdrage van andere participanten zal ongetwijfeld binnenkort op de gemeentelijke website te bewonderen zijn.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: