Kamperen?

De Pinksterdagen gebruikt om een kijkje te nemen op de nieuwe camping. Het meest noordelijke deel lijkt te zijn gereserveerd voor degenen die een plek hadden op de oude camping en inmiddels zijn verhuisd.

Beplanting en wegenaanleg zijn grotendeels gedaan. Hier en daar nog wat open plekken van mensen die een nieuwe stacaravan besteld hebben, maar nog niet geleverd hebben gekregen.

Dan volgt een zone die bestemd lijkt voor passanten. Verrijdbare caravans en tenten. En zuidelijk daarvan het gedeelte waar Droomparken haar chalets wil plaatsen. Ongeveer 60 zo te zien.

Die chalets zijn voorzien van centrale verwarming, betegelde badkamer en een volledig ingerichte keuken. Bij de meesten van ons zal dat niet direct associaties oproepen met “kamperen”.

Het is eerder een goedkopere (“light”) variant van wat Droomparken verder op het recreatieoord wil gaan bouwen.

Enfin, het kan niet lang meer duren of de verkoop van chalets zal van start gaan en dan komt er duidelijkheid over de koop- en huurprijzen.

Inmiddels is er ook een voorlopige horecavoorziening geplaatst, maar of men al begonnen is met de aanleg van haven en baai heb ik nog niet kunnen zien.

Bovendien lijkt me, dat je voor dat soort werkzaamheden een vergunning nodig hebt en een aanvraag daarvoor heb ik nog niet zien langskomen.

Pas als baai en strand gereed zijn kan begonnen worden met de bouw van het eigenlijke recreatiepark.

 

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: