Zou er eindelijk dan toch schot in komen?

Vanmiddag werd ik gebeld door de communicatie-medewerkster van de SED organisatie met de vraag wat ik nu precies wilde weten over het bovenstaande besluit van het college.

Het verlenen van een ontheffing voor het realiseren van een camping en of ik haar daarover een email wilde sturen.

Heb onverwijld ik gedaan en benieuwd of ik op de gestelde vragen (binnen een redelijke termijn) antwoord krijg. Ik heb de volgende vragen voorgelegd.

Wie heeft het verzoek tot ontheffing gedaan en waarvan wil men ontheven worden, teneinde een camping te kunnen realiseren.

Op grond waarvan heeft het college besloten die ontheffing te verlenen.

Waarom werd die ontheffing niet gevraagd en verleend direct na 18 november 2019, toen HHNK had ingestemd met de aanleg van een camping en Orez een maand later met de aanleg van de camping begon?

Ik ben benieuwd naar de antwoorden en of die gegeven zullen worden binnen de termijn dat er bezwaar kan worden gemaakt tegen het besluit van het college.

Vrijwel direct na deze doorbraak een telefoontje van NH nieuws, waarin de verslaggeefster liet weten zich in de kwestie te willen verdiepen om zodoende in staat te zijn de gedeputeerde te kunnen bevragen over de gang van zaken. Het veronachtzamen van de gemeente Enkhuizen van wat er bepaald is in de PRV.

Een 200 meter brede kwaliteitszone aan de voet van de Westfriese Omringdijk.

Die vraag had ik hem zelf ook al gesteld, maar ik heb het vage vermoeden dat hij niet reageert op vragen van een hem niet bekende blogger en alleen vragen van de reguliere pers serieus neemt.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: