Gebraden duiven.

Ik ben maandag en dinsdag nog even bij de Werf langs geweest om te zien of het storm liep met medeparticipanten. Dat viel me niet mee. Elke dag een man of tien schat ik zo.

Eigenlijk wel begrijpelijk. Het is liefdewerk oude kranten en wil je een en ander tot een goed einde brengen dan zul je (anders dan de raad tot dusver heeft gedaan) de bezwaren van de provincie serieus moeten nemen.

De bedoeling is natuurlijk wel, dat er dit keer een plan wordt voorgelegd, dat wel kans van slagen heeft.

Wat me bij dit alles wel opvalt is dat de Enkhuizer ondernemers, bij wie (door toedoen van Droomparken) straks de gebraden duiven eenvoudig de mond invliegen, zich wel mogen verheugen in een busreisje naar Otterloo.

Maar dat de eenvoudige planparticipant een dergelijk aanbod nog niet heeft gekregen. Terwijl de vraag, of er überhaupt een bruikbaar plan wordt ingediend toch voor een niet onbelangrijk deel zal afhangen van de inspanningen die wij ons, als participanten, zullen getroosten.

Vandaar dat ik het Droomparken management heb gevraagd of ik, als niet ondernemer  (en als er nog plaats over is) toch mee mag met het busreisje op 28 januari naar Otterloo.

Ik wacht met spanning af.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: