Resultaat boeken.

Gisteren was de commissie grondgebied bijeen.

Om, onder andere, een Welstandsnota uit 2013 aan te passen in verband met de herontwikkeling van het recreatieoord.

Daarbij kwam het kersverse commissielid van HEA (de heer Balk) aan het woord. Alvorens hij allerlei tekstuele aanpassingen in de nota voorstelde, dacht hij er goed aan te doen, om de raad een veer te doen toekomen op een niet nader aan te duiden plek.

Een niet met name genoemde persoon scheen de raad verweten te hebben, dat ze bij het  recreatieoord dossier had zitten slapen. Een opvatting die ik deel en vanaf deze plek ook meermalen heb verkondigd.

De heer Balk gaf aan het daarmee niet eens te zijn en complimenteerde de raad voor haar optreden.

Vandaag werd bevestigd (wat eerder al was aangekondigd), dat het bestemmingsplan, dat unaniem door de raad was goedgekeurd, de prullenbak in kan.

Zoals de overeenkomst tussen Orez en de gemeente (waar bijna 3 jaar aan is gesleuteld) inmiddels in de prullenbak is beland.

De heer Balk is een nieuw commissielid en moet dus nog veel leren. Bijvoorbeeld, dat het er in de politiek niet alleen om gaat ergens mee bezig te zijn door dingen te roepen, maar dat je van tijd tot tijd ook resultaat boekt.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

3 gedachten over “Resultaat boeken.”

  1. Geweldig! Het is nu wachten op de aankoop van de rechten om deze soap op tv te brengen door Talpa. Of is het misschien meer voor een circus (met veel clowns) geschikt?

    Like

    1. Een soap is een tv programma over fictieve problemen van fictieve mensen. Hier gaat het over de onmacht van mensen (die zichzelf enorm belangrijk vinden) om echte problemen te voorkomen of op te lossen.

      Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: