Aanmoedigen.

Ik eindigde mijn laatste column met het idee, dat je dit blog kunt gebruiken om politici  aan te moedigen om kennis te nemen van standpunten die anders zijn dan hetgeen ze zelf altijd uitdragen.

Hoe je dat kunt doen schijnt niet voor iedereen even duidelijk te zijn geweest.

Onder elke column staan zogenaamde deelknoppen die je kunt gebruiken om de column via twitter, facebook of email te delen.

Delen per email is eenvoudig. Klik op de knop, vul het email adres in, verstuur en klaar is Kees.

Om te zien wat de ontvanger van je krijgt toegestuurd vul je voor de eerste keer je eigen email adres in.

Bevalt het resultaat je, dan kun je de link (ter aanmoediging) ook naar anderen sturen. Raadsleden persoonlijk, fractievoorzitters, voorzitter van het college van B&W of wie u verder invalt.

College en Raad lijken met elkaar te hebben afgesproken dat ze niet zullen reageren op wat ik op mijn blog te berde breng. Alleen Hans Langbroek wil het cordon sanitaire, dat de meerderheid heeft opgericht en in stand houdt, nog wel eens doorbreken.

Hopelijk zien ze een door u gestuurde email (met een link naar een column) als een aanmoediging om ook eens kennis te nemen van andere opvattingen.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

3 gedachten over “Aanmoedigen.”

    1. Op 31 oktober bestaat het blog 10 jaar en denk ik dat de cirkel rond is. Tien jaar geleden betaalde de gemeente meer dan een half miljoen om zeggenschap te krijgen over de Uilenbanen, zogenaamd om een beter vlekkenplan te maken wat de bouw van een vakantiedorp dichterbij zou brengen.

      Nu hebben ze het eigendom van het recreatieoord in handen geven van Droomparken in ruil voor een plan dat nooit zal worden uitgevoerd. Slimme gasten in de gemeenteraad van Enkhuizen. Eerst een half miljoen betalen voor je eigen grond en dan 20/30 ha grond weggeven aan een ontwikkelaar en dan ook nog trots zijn, dat het weggeven van de grond je niets heeft gekost.

      Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: