Shirtsponsor

Reynaerde Leisure BV is opgericht op 4 april 2019 en sinds 9 april 2019 de eigenaar van de Holding Recreatieoord Enkhuizerzand BV, die op haar beurt eigenaar is van Orez BV. Het bedrijf dat met de gemeente een overeenkomst heeft gesloten het recreatieoord te ontwikkelen.

Alhoewel, hoe die overeenkomst er uit ziet weet alleen het college. Verder weten we dat, als de overeenkomst niet wordt nageleefd, de gemeente een schadeclaim tegemoet kan zien die in de miljoenen loopt. Althans dat heeft wethouder Struijlaart beweerd.

Maar wie bestuurt Reynaerde Leisure BV? Dat blijkt de op hetzelfde adres gevestigde Lapsa Beheer BV te zijn.

De enige aandeelhouder (en tevens bestuurder) van Lapsa Beheer BV blijkt Adrianus Wilhelmus Antonius Vos te zijn. Die tevens bestuurder van Renard Beheer BV is.

Renard Beheer BV bestuurt niet alleen Lapsa Beheer maar ook Holiday Investmens BV, beter bekend als Droomparken BV.

En Droomparken bv is voor 6 miljoen per jaar de nieuwe shirtsponsor van Feyenoord.

Op het internet kom je die andere Wim Vos uit Apeldoorn, en eigenaar van Europarcs, wat vaker tegen, maar Droomparken schijnt er ook wat van te kunnen.

Hun vaste verkoper van recreatiewoningen is Somnium BV, die voorheen Recreatie Verkoop BV heette, maar die het (nadat Radar september 2015 wat aandacht had geschonken aan haar verkooppraktijken) het verstandiger moet hebben geleken om onder een andere naam verder te gaan.

Enfin, met deze zakenlui is de gemeente dus een overeenkomst aangegaan, waarbij wij (de gemeente) een strand en parkeerplaatsen krijgen en zij, zo’n 200 kavels die ze voor minimaal € 65.000,- kunnen verkopen.  Plus een camping waarop (zoals het er nu uitziet) ook leuke chalets komen, die voor langere tijd  verhuurd kunnen worden.

Aan Poolse werknemers bijvoorbeeld, die in de regio werkzaam zijn.

Meer informatie daarover op hun website. Ik denk overigens dat de bijgaande foto geen representatieve weergave is van wat men als Stay XL gaat aanbieden.

stay xl

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Eén gedachte over “Shirtsponsor”

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: