Wirwar.

Verkoop.PNGDe gemeente doet al geruime tijd zaken met Orez BV. Opgericht 17 juni 2016 met een geplaatst kapitaal van € 201,-.

Eigenaar van deze BV was de Holding Recreatieoord Enkhuizer Zand BV. Wie daar dan weer de eigenaren van zijn moet nog worden uitgezocht. Maar ik neem aan Peter Tuin, Jan Groen, Ruud van Leeuwen en mogelijk nog wat anderen.

De holding (enige aandeelhouder van Orez BV) is gevestigd op de Lage Bergweg 10 in Beekbergen. Laat op dat zelfde adres nu ook Droomparken zijn gevestigd.

Trouwens, op dat het adres zit ook ook Reyaerde Leisure BV, aan wie de holding haar aandelen op 9 april j.l. heeft verkocht.

Dus de voormalige eigenaar van Orez BV, de holding, heeft haar aandelen verkocht aan een op het zelfde adres gevestigde BV.

Ondertussen loopt Droomparken zich warm om het eigendom van Reyaerde Leisure BV (waartegen provincie en minister bezwaar hebben aangetekend) te exploiteren en in het kader daarvan alvast met iedereen te gaan praten.

God zij dank voert Struijlaart nog steeds de regie over de gang van zaken, zodat de raad hem kan vragen waar die regie uit bestaat.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

2 gedachten over “Wirwar.”

  1. De camping bewoners zijn dus aardig in de maling genomen er is ons altijd verteld dat er niet verkocht werd aan bv roompot etc. Maar droomparken is het zelfde

    Like

    1. Niet alleen de campingbewoners, maar iedereen is in de maling genomen. De vraag is nu, door wie. Door het college, dat allang wist dat achter Orez Droomparken schuil ging. Of door Orez die voor het college verborgen hield, dat ze katvanger was voor Droomparken.

      Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: