Nogmaals Nicolaas Stegeman

In mijn vorige column vroeg ik me af wie Nicolaas Stegeman eigenlijk was. De man die me (op Facebook) er van beschuldigde met modder te gooien naar HEA. Een politieke partij in Enkhuizen waarvan Hans Langbroek raadslid is.

Stegeman uitte zijn beschuldigingen naar aanleiding van mijn column WEEFF-foutje. Daarin vraag ik me af of het van WEEFF wel zo verstandig is om Wim Langbroek te laten bepalen of de opvattingen die Hans Langbroek (zijn oudere broer) naar buiten brengt nieuwswaardig genoeg zijn om door WEEFF als nieuws te worden verspreid.

Daarop wordt door Nicolaas Stegeman furieus gereageerd. Me dit afvragen staat volgens hem gelijk aan modder gooien naar HEA. De naam HEA wordt in mijn column nergens genoemd.

Ik mijn vorige column stelde ik vast, dat Nicolaas Stegeman een “fake” account is. Dat heeft er inmiddels toe geleid dat al de door mij genoemde bewijzen inmiddels alweer van zijn account zijn verwijderd.

Blijft de vraag wie is de eigenaar van het fake Facebook account (dat nog steeds actief is en nog steeds probeert vrienden te maken in de groep “Je bent een echte Enkhuizer als”). Het antwoord zit verscholen in het bovenstaande screenshot.

Het werd me toegezonden door Nicolaas Stegeman.

Het is een screenshot van de computer die is ingelogd op de Facebookpagina van Hans Langbroek. Degene die heeft ingelogd heet Wim en zijn beeldmerk is het beeldmerk van Wim Langbroek.

Kortom, Wim Langbroek gebruikt Nicolaas Stegeman als zijn schuilnaam en onder die schuilnaam beschuldigt hij mij van van alles en nog wat. Waarbij Nicolaas Stegeman opvallend veel steun krijgt van een tweetal andere “lege” accounts. D.w.z accounts die geen informatie bevatten over de eigenaar en daarom (voor hetzelfde geld) ook eigendom van Wim Langbroek kunnen zijn.

Nicolaas Stegeman kan niet nalaten om op zijn account te pochen over het resultaat van zijn schermutselingen met mij. Op dat moment zit hij nog in zijn rol als nieuwkomer die net vanuit Den Haag is gearriveerd. Een rol die hij inmiddels weer achter zich heeft gelaten. Dus plaats ik zijn opmerkingen daarover voordat hij die ook verwijderd heeft.

modder

Tot slot, de oorspronkelijke vraag in mijn column WEEFF-foutje was, doet WEEFF er verstandig aan Wim te laten beoordelen of wat Hans zegt nieuwswaardig is? Wim had  via zijn eigen account daar antwoord op kunnen geven, maar hij koos er voor om mij (onder een schuilnaam) te belasteren.

Wat mij betreft hoort zo iemand niet thuis in een door de overheid gesubsidieerde organisatie die zich tot doel stelt nieuws te verspreiden.

Verder wil ik er op wijzen, dat ik over geen enkele aanwijzing beschik dat het raadslid Hans Langbroek ook maar iets te maken heeft gehad met de activiteiten van zijn jongere broer.

 

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: