Weeff-foutje

langbroek-1Het valt me de laatste tijd op, dat op de website van WEEFF  (onze lokale omroep) Wim Langbroek steeds vaker berichten plaatst over Hans Langbroek.

Ging het in december over een vuurwerkvrije zone, hadden de foto’s van de nieuwjaar receptie een hoog HEA/Langbroek gehalte, in januari brengt Wim het “nieuws” dat zijn naamgenoot voorstander is van een stille tocht van Enkhuizer gele hesjes richting het stadhuis.

Om daar aangekomen te bepleiten, dat de gemeentelijke lasten omlaag moeten. Dat heeft Langbroek (Hans) zelf ook al gedaan en om die reden heeft hij (volgens Wim) zelfs tegen de laatste begroting gestemd.

Jammer genoeg is dat dan weer niet waar. Hans heeft wel tegen de begroting gestemd, maar niet omdat de daarin voorkomende lasten te hoog waren voor de burgers, maar omdat ze uitgaven bevatte voor de aanleg van een parkeerterrein op een plek die Hans niet aanstond.

Volgens Wim (Langbroek) had Hans (Langbroek) zijn plan voor de stille tocht ontvouwd op de Facebook pagina van Hans. Helaas bleek dat ook niet waar.

Kortom, Wim heeft het “nieuws” over Hans grotendeels uit zijn duim gezogen.

Nu weet ik vanuit het verleden, dat Hans Langbroek zich (uit electorale overwegingen)  graag profileert als lokaal alternatief voor welke protest partij dan ook. Om het even of het nu om een linkse, dan wel een rechtse protestpartij, gaat. Volgens hem is het zelfs achterhaald om in termen als links en rechts te denken.

Maar waarom Wim Langbroek meent, dat de opvattingen van Hans Langbroek dusdanig belangwekkend zijn, dat je zelfs zaken moet verzinnen, om ze als nieuws te kunnen presenteren, is me een raadsel.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: