Inkijkje

In mijn column die ik eerder eerder vandaag plaatste (Opstaan en een kerel zijndokwerker) is een van mijn belangrijkste conclusies, dat het niet aan bureaucraten, maar aan gekozen vertegenwoordigers is om te bepalen wat wel en wat niet goed voor ons is.

Vijf uur na plaatsing blijken er al 5 mensen te zijn (die naar ik aanneem deel uitmaken van onze plaatselijke politieke elite), die het niet met die opvatting eens te zijn en een negatieve beoordeling geven.

En dat geeft (wat mij betreft) een interessant inkijkje hoe plaatselijke politieke insiders (want outsiders lezen geen blog dat alleen maar over politiek gaat) tegenover democratische verhoudingen staan.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

4 gedachten over “Inkijkje”

    1. Klopt, zoals de meeste wetenschappelijke doorbraken werden voorafgegaan door aannames. Maar goed, vind je werkelijk dat ik dingen tegen je gebruik? Je bent binnen je partij ongetwijfeld een belangrijk man, maar er gaan dagen voorbij zonder dat ik denk “wat zou Frank er van vinden.”

      Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: