Vijzeltuin

SMC nieuw

De vereniging “Onze Zorg” heeft een visualisatie van het project Vijzeltuin op haar blog geplaatst. Ik ben zo vrij hem over te nemen.

Zou mooi zijn als daar een samenkomst plek voor ouderen gecreëerd zou kunnen worden. Bijvoorbeeld waar je petanque (de zondagse naam voor jeu de boules) zou kunnen spelen. Onze huidige plek valt ten offer aan de receptie voor het vakantie park.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Eén gedachte over “Vijzeltuin”

  1. Een goed uitvoerbaar plan lijkt me. Onze Zorg is niet meer dan 5 bewoners waarvan er al een aantal verhuisd zijn. Het kan zo niet blijven staan. Zwaar leergeld is wat hier betaald wordt. Maar de afrekening is niet inzichtelijk. En dat is zorgelijk. En met de ervaring van Wethouders ,Raad en Burgemeester heeft de Enkhuizer burger al 30 jaar niets. Zij worden niet betrokken bij enig proces ook. Met de 2 zogenaamde opruimers zal er ook niets veranderen. Laten we hopen dat De Nijs dit plan doorzet en laat Enkhuizen de rekening voldoen. En dan ? Drommedaris …… Hier zal eenzelfde afwikkeling komen. De verantwoordelijken van nu en uit het verleden zullen elkaar sparen. Zij moeten de baantjes carroussel in stand houden . Om elkaar vervolgens te kunnen onderschijden. Op naar de verkiezingen en de zaak draait weer. Om vervolgens door te gaan om de burgers te misleiden.

    Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: