Artist’s impression

parkerenZZMoverzichtDe gemeente heeft laten weten dat het ZZM schetsplan voor een parkeerterrein op het REZ niet in haar bezit is en dat ze het om die reden ook niet kan bijvoegen bij de stukken waarin ze “haar” oplossing van het probleem aan de raad voorlegt.

Zijnde, de geheel (of gedeeltelijke) demping van bestaande havens.

Wat daarvan de reden is, is me niet duidelijk. Mij is verzekerd, dat een en ander wel tijdens ambtelijk overleg is besproken.

Ik ga er dus nog maar even van uit dan dat de gemeente niet geïnteresseerd was in een oplossing die niet in overeenstemming was met hetgeen ze zelf voorstond.

Uiteraard zou het aanleggen van een parkeerterrein op het REZ een investering gevergd hebben van het ZZM. Het streven van de gemeente zal er op gericht zijn geweest om die investering (door het ZZM te doen) overgeheveld te krijgen naar haar eigen voorkeursproject.

Daarbij veinzende dat een voor het ZZM optimale oplossing politiek onhaalbaar zou zijn.

Nu de gemeente niet in staat is het gevraagde schetsontwerp te leveren (en kennelijk niemand bij de gemeente werkzaam is die bijdehand genoeg is om een exemplaar bij het ZZM op te vragen) hierbij de beschreven “artist’s impression”.

Parkeren ZZM.PNG

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Eén gedachte over “Artist’s impression”

  1. Het verschil in de “havenoplossing”en de huidige parkeerplaats op Krabbersplaat is 150 meter wandelen.Verplaatsen van het parkeerprobleem is dus 150 meter winst met een miljoenen prijskaartje. Het schetsontwerp nabij het buitenmuseum is dus beter in meerdere opzichten. Ontsluiting kan via de noordzijde van de stad.

    Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: