Mobiel

scootOmdat mijn actieradius als gevolg van de reeks operaties die ik in 2013 onderging was teruggelopen naar minder dan 50 meter ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest haar (met hulp van de gemeente, dat dan weer wel) te vergroten.

Dat is wonderwel gelukt en sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een scootmobiel en hoop ik daarmee de Enkhuizer straten onveilig te kunnen maken.

Plekken als de Westerstraat, het Vuurtje, de Vest en het recreatieoord zijn plotseling (zonder anderen te hoeven inschakelen) weer bereikbaar.

Ook belangwekkende informatieavonden voor de gemeenteraad (waarvan ik dankzij mevrouw Keesman inmiddels heb begrepen dat ze openbaar zijn) komen binnen bereik.

Zolang ze tenminste niet in het gemeentehuis worden gehouden, want hoe ik die trappen op moet komen heb ik nog niet ontdekt.

Kortom, het reces is bijna over, er gaan weer interessante beslissingen worden genomen door de raad en dank zij mijn herwonnen vrijheid heb er weer zin in.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

8 gedachten over “Mobiel”

 1. Mooi ding. Ik hoop dat je je er de komende jaren met toch enig plezier mee zult kunnen redden. Het wordt waarschijnlijk helaas nooit een echte vervanging maar je bent nu wel enigszins mobiel onafhankelijk. Is de actieradius groot genoeg voor de hele SED? Of blijft het bij Enkhuizen?

  Like

  1. Eerlijk gezegd gaat er een wereld voor je open.

   Actieradius ongeveer 50 km dus mocht de raad in de toekomst in StedeBroec of Hoogkarspel gaan vergaderen dan kan ik in potentie aanwezig zijn.

   Wat je ongetwijfeld deugd zal doen is dat volgend jaar een bescheiden verkenning van Gaasterland op het programma staat.

   Like

 2. John en Hans hebben je al geïnformeerd over de bereikbaarheid van de plek waar het allemaal gebeurt. Vraagje van mijn kant: heb je echt een scootmobiel met 4 wielen? Of heb je een willekeurig plaatje gepakt en bezit/leen je in feite een scootmobiel met 3 wielen?

  Like

 3. Achter het gemeentehuis kun je met een liftje omhoog het gebouw in, en in het gebouw is een lift direct achter die witte glazen deur tegenover de wc-deur voor gehandicapte mensen.

  Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: