Multilul

Aanstaande dinsdag is er weer de commissievergadering grondgebied onder de bezielende leiding van voorzitter Stolk met twee mooie onderwerpen.

Ze trappen af met de resultaten van de marktconsultatie inzake de herontwikkeling recreatieoord Enkhuizerzand, om vervolgens meteen door te stomen naar de “Routekaart naar de Toekomt”.

Die routekaart voor de toekomst is niet zo maar wat, maar is een visiekader waarmee de toekomstige ruimtelijke en economische ontwikkelingen zullen worden vastgelegd. Het is een onderbouwd kader waarbinnen de economische positie van Enkhuizen kan en zal versterkt zal worden.

Het bevat een economische agenda met strategische beleidskeuzes waar concreet acties op worden ondernomen.

Het rapport kunt U hier lezen.

Dit soort van rapporten roept bij mij altijd sterke associaties op van het bekende communicatie- en reclamekantoor. “Multilul” waarvan de werkwijze ooit op doeltreffende wijze door het Jiskefet team is gedemonstreerd.

Voor wie nog nooit eerder van Jiskefet heeft gehoord een bescheiden introductie.

 

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

8 gedachten over “Multilul”

 1. ik zou zo graag een boer als wethouder willen,die weet wanneer er gezaaid moet worden,wanneer het oogst tijd is ,de koe op stal moet ! EN dat je geld maar 1 keer uit kan geven,en geen 10 keer zo als er nu gebeurt

  Like

 2. Die routekaart is toh uitvloeisel van Franx’ droomnota tav de HERT? (ja, ik weet het, er was een meerderheid). Ik vind al die nota’s in deze tijden overbodige onzin. Laat ik positief blijven: niet al het geld is uitgegeven. Ook hier weer zou ik veel duidelijker laten weten dat het proces door de vorige prutsers (plus helaas een paar zetels voor de meerderheid) is ingezet. Ja, ook teleurstellend dat zoiets dan niet gewoon wordt stopgezet, al was het mss omdat het nieuwe bedrijf al was ingesteld?

  Like

  1. Volgens mij is het een uitvloeisel van de stadsvisie 2030, structuurnota 2020. Het geld dat daar aan is uitgegeven loopt al gauw richting een miljoen (ambtelijke ondersteuning meegerekend).

   Welke wethouder er boven staat maakt verder weinig uit, die doen toch gewoon wat het ambtelijk apparaat ze influistert, wat er in de meeste gevallen op neer komt dat men zichzelf aan het werk houdt.

   Ik begrijp dat je graag richting Franx wil wijzen, maar zijn opvattingen zijn grotendeels overgenomen door het nieuwe triumviraat en dus ook door de SP wethouder.

   Like

   1. Ik geloof dat ik naar beiden wijs, maar ben je graag ter wille in je illusie dat ik bevooroordeeld ben hoor. Dat past beter bij een outsiders partij. On topic: uiteindelijk idd de stadsvisie, met een tussenstap via de mislukte HERT.

    Like

    1. Het huidige college stelt het volgende voor,

     “kennis nemen van het door BVR opgeleverde rapportage “routekaart voor de toekomst”
     vast stellen dat deze in samenhang met de HERT-nota een onderbouwde visie voor de economische ontwikkeling van Enkhuizen is.
     de “routekaart voor de toekomst” vast stellen als visiedocument voor de economische ontwikkeling van Enkhuizen”.

     Kortom een meerderheid van de raad had de wijsheid dit proces in gang te zetten en een meerderheid zal besluiten dat het hier om een visiedocument voor de economische ontwikkeling van Enkhuizen gaat, waarna het in een lade zal belanden.

     Like

 3. ben al gestruikeld bij kwaliteit ,houd dat in dat de gehele raad van enkh op de schop gaat en er mensen komen met verstand van zaken ??? of gaat dit ook weer kapitalen kosten en komt er niets van terecht??

  Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: