Dienstmededeling

rss-1Mijn geklungel met de lay-out heeft niet helemaal het gewenste resultaat opgeleverd.

De mooie lichtgrijze balk is helaas weggetoverd omdat het thema wat ik nog steeds gebruik vervangen is door een nieuw thema en terugkeer naar het oude thema onmogelijk is geworden.

De meest rechtse kolom gebruik ik nu voor opname van RSS feeds van de Enkhuizer krant, de gemeente en diverse politieke partijen die een dergelijke feed op hun website hebben.

Wie hieruit een politieke voorkeur meent te kunnen ontdekken vergist zich. Afwezigheid in de lijst kan uitsluitend worden verklaard vanuit afwezigheid van een feed. Daar zou het CDA ook tussen moeten staan, maar om een of andere reden reageert die niet.

Binnenkort verwacht ik dat er ook een feed van de Fractie Langbroek beschikbaar komt, zodat U via dit blog in een opslag kunt zien welk nieuws de gemeente en de politieke partijen te melden hebben.

RSS staat trouwens voor Real Simple Syndication en maakt het mogelijke om wijzigingen van de inhoud van een website op eenvoudige wijze door te geven aan derden.

Facebook en Twitter hebben een deel van die functionaliteit over genomen, maar RSS blijft in mijn ogen toch een nuttig hulpmiddel.

Wat me nog niet is gelukt om (wanneer U link aanklikt) de nieuwe link in een nieuw tabblad te openen. U zult de “terug” knop moeten aanklikken om weer op het blog terecht te komen.

Geen spectaculaire wijzigingen dus, behalve dan dat alle beschikbare nieuwsfeeds van lokale politieke partijen op één website zijn samengebracht.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: