Netjes gedragen

Tijdens de afgelopen Raadsvergadering dreigde wethouder Boland dat als de Raad niet instemde met zijn voorstel de volgende dag (als eerste werk) een brief naar de Provincie zou gaan met de mededeling dat hij niet langer aanspraak zou maken op de door de provincie verstrekte subsidie.

Ongekende daadkracht natuurlijk, waarvoor de geplande werkzaamheden voor die dag moesten worden omgezet, maar als je niet doet wat Boland wil, dan wordt je daarvoor onmiddellijk gestraft. Ik ga er dan ook nog maar even van uit dat die brief de deur uit is.

Verder kijk ik ook uit naar de eerst komende “Drom” uitgave, met daarin een oproep voor kandidaten voor het nieuwe stichtingbestuur.  Immers het huidige stichtingsbestuur heeft aangekondigd dat zij terug zal treden als de door haar gewenste verbouwing niet door gaat en belofte maakt schuld.

Er zal dus een nieuw bestuur moeten komen dat de gebruiksmogelijkheden van het gerenoveerde gebouw kan inventariseren.

Die renovatie kan nog wel even duren, maar veel daarvan moet toch binnen de mogelijkheden van de lokale aannemers liggen dus met een beetje geluk is die renovatie ook nog een aardig zetje in de rug voor de lokale economie.

Dus ik zou zeggen, werpt alle schroom van Uw af en stel U kandidaat voor het nieuwe stichtingsbestuur. Houdt er wel rekening mee dat alleen het oude bestuur mag beslissen wie er in het nieuwe bestuur mag, dus een beetje netjes gedragen helpt om Uw kansen te vergroten.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Eén gedachte over “Netjes gedragen”

  1. ik denk niet dat boland zijn woord zal gaan houden ,net zo min als het stichting bestuur, je gaat toch de kip met gouden eieren niet slachten??? en ook ga je ezeltje strekje,tafeltje dekje op stal zetten,
    let maar op brave hendrik haalt straks de knuppel uit de zak 🙂

    Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: