Gulhartig

Gisteren een plezierig gesprek met de voorzitter van het centrale stembureau (burgemeester Baas) over de mogelijkheid om aan de eerstkomende gemeenteraadsverkiezingen deel te nemen als PVV Enkhuizen.

Anders dan ik hoopte, staat het de gemeente niet vrij te registreren wie zich aanmeldt, maar dient voldaan worden aan de voorwaarden die gesteld worden door het centraal stembureau.

Dat kan een aanduiding (vermelding op het stembiljet) weigeren als die al is gebruikt in een “hogere” verkiezing.

De aanduiding PVV is uiteraard al in gebruik,  zodat het vrijwel onmogelijk is die aanduiding te gebruiken, zonder toestemming van de  Paljas Van Venlo. Deelname kan natuurlijk wel onder de volledige naam, maar de afkorting mag niet worden gebruikt.

Hoewel de burgemeester de moed er probeerde in te houden, hij wees op de combinatie Enkhuizer Belang/Leefbaar Enkhuizen die wel toestemming had gekregen, valt te vrezen dat een PVV toevoeging niet de goedkeuring  zal krijgen van het centraal stembureau.

Is daarmee de nekslag toegediend aan de prille Paljas beweging, waarvan we hopen dat die (vanuit Enkhuizen) zich als een olievlek over Nederland zal uitbreiden?

Uiteraard niet.

De PVV Enkhuizen kan blijven voortbestaan als politieke gezelligheidsbeweging die zich inzet voor de verbetering van het politieke klimaat in Enkhuizen, zij kan alleen onder die naam niet deelnemen aan de verkiezingen in Enkhuizen.

Gelukkig zijn de verkiezingen nog twee jaar weg, dus tijd genoeg voor het bedenken van nieuwe lettercombinaties. Bovendien lijkt het verstandig eerst eens te kijken of het Paljas gedachtengoed wortel schiet onder Enkhuizer bevolking.

De vooruitzichten daarvoor zijn weinig veelbelovend. De PVV richt zich immers tot mensen die normaal gesproken niet zouden gaan stemmen (en het dus om die reden ook niet erg vinden dat hun vertegenwoordiger in de Raad dat ook niet doet), maar mijn indruk is dat dit geen frequente lezers van mijn blog zijn.

Wie op de hoogte wil blijven van de verdere ontwikkelingen van de PVV Enkhuizen zou een mail kunnen sturen naar pvvenkhuizen@gmail.com  of het twitter account pvvenkhuizen volgen.

Verder mag niet onvermeld blijven dat de gemeente een uitstekende kop koffie serveert. Zozeer dat ik de verleiding niet kon weerstaan een tweede kop te vragen hetgeen gulhartig werd toegestaan.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

28 gedachten over “Gulhartig”

 1. Ik zal even reageren op de vragen over de gemeenteraadsverkiezingen 2010,uiteraard zijn wij wel degelijk bezig geweest om hieraan deel te nemen echter de beslissinig uit Den Haag was echter om dit te beperken tot eerst twee gemeentes,Den Haag en Almere!
  Ik ben hier wel degelijk mee bezig geweest en heb hierover ook een gesprek gehad met de partij Enkhuizer Belang die ook graag weer terug wilden komen.
  Zoals u wellicht weet,mede doordat ik ook kieskringhoofd ben van de PVV afdeling Noord Holland diende ik ondersteunig te geven aan de verkiezingen van Almere,we hebben het mede af moeten blazen hier omdat ik toen nog geen representatieve lijst kon garanderen hier in Enkhuize,en ik ben van mening dat je dit gewoon goed moet doen of anders niet doen en dan maar nog even wachten!
  Nu heb ik al een aantal geweldige kandidaten op het oog,waaronder ook mensen met veel politieke ervaring !
  Ik wil iedereen ook bedanken die in Enkhuizen op mij heeft gestemd tijdens de provinciale verkiezingen en het is niet ondenkbaar dat ik binnen afzienbare tijd in de provinciale staten in Haarlem kom.
  Echter ik blijf lokaal bezig nu nog achter de schermen om alles goed voor te bereiden voor 2014,opdat we in Enkhuizen ook het heldere PVV-geluid kunnen laten horen,want ik denk dat er hier heel veel te winnen is.

  u kunt me vinden op twitter Piet Mazereeuw Enkhuizen

  Like

  1. Over die contacten tussen Enkhuizer Belang en de PVV schreef ik eind 2009 ook al een stukje dat U hier kunt lezen.

   https://pimsep.wordpress.com/2009/12/24/permanent-verontwaardigde-vrijbuiters/

   En dat is dan weer het aardige van Pim’s PVV. Als je wilt weten hoe Pim denkt over zaken die er in afgelopen 2 jaar in Enkhuizen hebben gespeeld, dan hoef je zijn archief maar te raadplegen.

   Terwijl dat heldere geluid van Piet’s PVV nu al jarenlang achter de schermen (ander woord voor achterkamertjes) klinkt.

   Like

  2. Ik zou niet te lang wachten met die “representatieve” lijst. Voorlopig had ik aan deze stem als voordeel dat een andere partij em niet kreeg.
   Wees effe beter voorbereid op 2014, want er is ten tijde van die verkiezingen een ander alternatief voor handen.
   Ik vind het aardig van je dat je de kiezers bedankt, maar je mag ze van mij net zo goed ook een excuus aanbieden voor het feit dat je de Enkhuizer kiezers 4 jaar met lege handen op jullie laat wachten.

   Natuurlijk is hier veel te winnen. Maar…graag hoor ik je eerst zeggen dat hier veel te doen is, en dus veel te bereiken. Aan winnaars hebben we nog nooit gebrek gehad.

   Ik reken erop dat er snel een site wordt gerealiseerd waarop Enkhuizers contact met jullie kunnen zoeken. Die zul je nodig hebben om een adequate start te maken, anders weten jullie niet goed waar je hier een begin mee moet maken.

   Succes!

   Like

 2. als de pvv voorman nu al zo reageert op zijn kiezers??? dan weet ik dat ik in 2014 niet ga stemmen op de PVV ! ga zo door pietie en je zal in 2014 minder stemmen trekken dan in 2010

  Like

 3. Jullie doen allemaal maar,het kan mij niet raken,en hou op met die flauwe paljasgrappen!
  Een ding is zeker de opmars van de PVV is niet te stuiten!

  Gr. Piete

  Like

  1. Hallo Pieter, leuk dat je hier ook eens langs komt, ik vroeg me al af waar je bleef. Per slot van rekening zijn we de enige site die de Enkhuizer politiek als onderwerp heeft en als ik het goed begrijp wil je daar een rol in gaan spelen.
   Gelukkig mag ik in dit land nog steeds zelf bepalen waar ik wel of niet mee ophoud.
   Misschien wordt dat anders als “jouw” PVV de meerderheid haalt, maar zover zijn we nog lang niet. Tot die tijd geniet ik dus nog even van mijn recht op vrijheid van meningsuiting.

   Dat de opmars van de PVV niet is te stuiten is een wens die ook bij mij leeft.

   Uiteraard bedoel ik daarmee onze lokale Paljas Vereniging “de Vrijbuiters”. Ook wel bekend als Pim’s PVV

   Like

  2. Er zijn geen flauwe paljas grappen gemaakt in deze thread. In deze thread heb ik aan de orde gesteld, dat ik het opmerkelijk vind dat de PVV door twee raadsleden aanvankelijk belachelijk is gemaakt, …en nu de PVV royaal 11% scoort in Enkhuizen er zomaar ineens contact wordt gezocht door beide grappenmakers.
   De SP man Bokhove reageert ietwat defensief, maar gaat zich vast nog later verklaren (ik heb hem verzocht dat te doen)…en de NE man Langbroek zegt wijselijk maar even niets.
   Stay tuned.

   Like

   1. Robbert, men reageert op elkaars twitter berichten. Dat is niet verboden en daar hoeven ze volgens mij ook geen verantwoording over af te leggen.
    Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen is men in Piet’s PVV bezig om in stilte dingen voor te bereiden. Ik ben degene die daar flauwe grappen over maakt.
    Zodra ze die dingen bekend gaan maken natuurlijk, want eerder kan niet.

    Like

    1. Pim, het gaat mij niet om de flauwe grappen. Het gaat me om de ommezwaai. Die heb ik aangetoond, met als gevolg al deze reacties. Ik wilde het even met jullie delen.

     Like

   2. Ik snap werkelijk waar helemaal niets van deze draad.
    1. Je stemde PVV en vindt het jammer dat je niet meer van Piet Mazereeuw hoort. De PVV moeten we serieus nemen. Jij denkt dat we dat niet doen (grappen) maar als we dat wel doen dan is het een “ommezwaai”, walg je er van en heb je het “bewezen”. Reageer ik daar in alle ernst op dan ben je natuurlijk “defensief”.
    2. Sowieso is “politiek constructief” met Piet Mazereeuw voor jou not done, want je hebt niets voor niets niet op ons gestemd. Nee, je stemde bij de provinciale staten op Piet Mazereeuw. Maar wat is dat voor onzin dat je niet wilt dat er getwitterd wordt.
    3. Piet Mazereeuw zit op twitter sinds dec. 2010. Ik “ken” Piet Mazereeuw sinds de provinciale staten verkiezingen toen hij “de man” was voor de PVV in deze regio. Sinds dat moment volg ik hem en hij mij en reageren we op elkaars tweets. Knap hoe je daar veel meer achter zit.
    4. De PVV als partij verdient grappen, zoals alle andere partijen dat ook verdienen. Ik heb al eens gezegd dat het onzin is om dat te koppelen aan “niet serieus nemen”. Zie dat in een traditie van PVV-ers als Bosma die het liefst Jan Maorijnissen zouden zeggen. Of zie dat niet zo, maar wat minder lange tenen kan geen kwaad (en ja, ik snap dat ik met die laatste opmerking “JIJ hebt lange tenen” uitlok)
    Tis mooi weest.

    Like

    1. Die lange tenen valt wel mee hoor. Je stelt wel een hoop vragen, zeg. Bijna alle antwoorden erop staan volgens mij al her en der verspreid, maar ik zal het nog es proberen: Ik noemde dit voorval aanvankelijk in zijn algemeenheid. Je kwam zelf op het idee om je aan te geven. Je hebt met je SP-ideologie niets te zoeken bij een PVV. De PVV zit ook niet in de raad, dus er is ook niets wat jullie samen te bespreken zouden kunnen hebben.
     Dan zal er wel interesse bestaan om iets anders.
     Dat vind ik dan raar. Ik ben van mening dat jij en je vriend Langbroek de PVV jaren geleden niet zo serieus namen. Ik ben ook van mening dat je dat inmiddels hebt herzien, want die 11% stemmen is nou eenmaal een feit. Ik heb er geen problemen mee dat je naderhand Pietje gaat volgen via Twitter. Maar reageren/antwoorden roept wel verbijstering op. En als ik dan als nietsvermoedend verbijsterend kiezertje ook Hans het zie doen….en ik daar bij optel wat een fantastische vriendschap jullie hebben, dan maakt verbijstering plaats voor achterdocht.
     Die achterdocht lijkt mij niet zo misplaatst.
     Een andere mening die ik erover heb, is dat ik het zeer onverantwoord gedrag vind.
     Het is van mijn kant geen recente ontdekking; ik wist het al een tijdje. Maar aangezien het “paljassen-week” was op Prietpraat, vond ik de opmerking van mezelf qua timing nu pas heel goed passen bij het algemeen onderwerp.
     Als je jezelf niet had gemeld, had dit gewoon nieuws zonder namen geweest. Als ik SP had gestemd en dit had ontdekt, dan pas had ik lange tenen gehad.

     Like

 4. Ik weet niet of het onzin betreft wat ik zeg. Ik merk gewoon iets op… Jullie (SP) kiezers-geil zijn…en evt bereid om met PVV in zee te gaan mits/tenzij/op voorwaarde dat.. etc. Er zijn geen te stellen voorwaarden meer voor handen. Ik doe niet aan “inlegkunde” Ik merk op dat er een partij waar jij aanvankelijk lacherig om gedaan hebt samen met Pipi Langbroek ineens op de drempel staat van je huis…en dat het best wel warmer is dan het aanvankelijk leek. Nu is het ineens niet grappig meer he?. Nee… nu is het serieus.
  Ga me nou niet vertellen dat je ge-twitter ON-politieke achtergrond betreft… Voordat de PVV in Enkhuizen scoorde, twitterde je helemaal niet met Pietje. Je wist niet eens wie hij was.
  Ik zit helemaal niet in een “zie je wel” stand.
  En mij overtuigen van een andere mening of keuze komt een verkiezingsronde te laat. Accepteer dat gewoon.
  Als persoon vind ik dat je het heel goed doet, maar je partij is mij worst. Net als de partij van Pipi Langbroek.
  Hoe kunnen jullie beiden nou zo stom zijn om op Twitter(internet) openlijk het contact te zoeken met je grote rivaal?
  Ik heb toch echt politieke taal gelezen, en enige vorm van vrijblijvende vriendschap stond er niet tussen. Het was constructief zakelijk/politiek.
  Ga me niet vertellen dat ik het verkeerd interpreteer, want ik maak zelf nog wel uit wat ik interpreteer. Ik ben een kiezer, en geen “stemvee”.
  Ik merk op dat de PVV hersenloos is…en dat ze aan populisme doet. Ik merk ook op dat jij en Pipi staan te trappelen om aandacht van die partij. Ach Rara waarom?
  Jullie staan niet te trappelen om PVV deelname… jullie willen beide hun kiezers. (terug) Probeer het in 2014 nog maar es. Voor nu merk ik op dat jij en Pipi al bezig zijn met 2014. Jullie zijn beide een pannekoek. en dat geeft niks, want de hele raad zit vol met pannekoeken.
  Ontken de opmars van de PVV niet, en doe niet zo onschuldig.
  Beken dat je er een bedreiging bij hebt, en beken ook dat je ermee hebt willen heulen. Punt.
  Ik ben niet dom, stomp, lomp, doof of blind.

  Like

  1. Ik heb het idee dat je totaal niet vatbaar bent voor welk argument dan ook. Het is simpelweg niet waar. Ik ontken nergens de opmars van de PVV. Piet Mazereeuw zit sinda december 2010 pas op twitter, dus ja die volg ik pas vanaf dat moment. Punt.

   Like

   1. Ik wil niet dat je toenadering zoekt met mijn gekozen partij. Als Piet in de raad zou zitten dan had je mijn zegen, maar zover heeft hij het nog niet geschopt.
    Ik geef je gelijk over de twitter-datum. Maar jij hebt qua SP-ideologie helemaal geen reden om hem te benaderen.
    Correctie; die heb je blijkbaar wel.
    Mag ik die argumenten es aanhoren? Want daar hebben we het nog niet over gehad.

    Mijn argument voor mijn stem aan de PVV is dat ik behoefte had aan “iets nieuws”… een nieuw geluid. De SP is niet nieuw. Ik ben niet tegen de SP, maar leg mij de interesse in de PVV maar uit.
    Dan zal ik mijn “inlegkunde” tot nader order even naast me neer leggen.
    Zeg ’t maar…

    Like

    1. Robert, ik denk niet dat je het iemand kwalijk kunt nemen dat hij publiekelijk in discussie gaat met iemand wiens opvattingen hij niet deelt.
     Als SP en Piet’s PVV binnenskamers verregaande plannen zouden smeden om de huidige gevestigde orde om ver te werpen zou je een punt hebben, maar die kans lijkt me gering. Persoonlijk vond ik de grap over de schaapskleren van Christian wel aardig.

     Like

     1. Pim, Ik neem niemand iets kwalijk. Ik wens een verklaring van beide grappenmakers waarom er ineens interesse bestaat voor een PVV. Het algemeen onderwerp van afgelopen week op je site was “Paljasisme”… Deze twee komedianten hebben geleefd in de veronderstelling dat de PVV hier nooit stemmen zou behalen. Dat is wel gebeurd. Ik minacht hun plotselinge interesse..en werp waarschijnlijk een discussie op die even niet leuk is. Maar wat ook niet leuk is, is wanneer twee partijen waar ik NIET op heb gestemd mijn PVV ineens gaan benaderen en (naar mijn mening) op een politiek constructieve manier.
      Ze wilde beiden dat we gingen stemmen, en de keus was niet op hen. Ik wil dat ze nu ook ver uit de buurt blijven van mijn gekozen partij. Piet zit nog niet eens in de raad, en het paljasisme woekert nu al. Ik toon louter mijn verzet en afgrijzen.

      Like

      1. Ik zal hier nog eenmaal op reageren,ik ben absoluur niet angstig als ik door lokale politici word aangesproken,ik zit al landelijk bij de PVV vanaf juni 2006 en heb daarbij als vrijwilligerscoordinator alle verkiezingen en de campagnes landelijk mogen begeleiden voor Noord Holland,bij de provinciale verkiezingen had ik in Enkhuizen 893 stemmen,dat is al twee raadszetels!
       Dus ik lheb al politiek zoveel meegemaakt dat ik me niet snel uit de tent laat lokken,en ben nu in alle stilte al dingen aan het voorbereiden!
       Daarom sluit ik nu deze in mijn ogen zinloze discussie af,er zijn belangrijkere onderwerpen!

       Like

       1. Hoi Piet, .. aangezien deze reactie één van de weinige tekenen van leven zijn vanuit de lokale PVV heb ik gisteren een beetje zitten broeden op een paar vragen aan jou.
        Ik heb mijn stem aan jou gegeven maar je bent compleet onzichtbaar.
        Als het klopt dat de animo binnen Enkhuizen voor jou al op 2 zetels uitkomt in de raad, waarom zit er dan nog niemand van de PVV in de raad?

        Je zegt dat je in stilte voorbereidingen treft. Waarom is er geen website die ik kan raadplegen?
        Het moet je zelf ook wel zijn opgevallen dat mensen zoals ik naar je hebben gezocht. Er zijn zelfs mensen geweest die je aanvankelijk hadden verward met Piet Mazereeuw van Enza Zaden.
        Vind je niet dat je iets aan je publiciteit moet doen?

        Landelijk zal de PVV mijn stem niet krijgen zolang ze zich maar blijft beklagen over de Islam en hoofddoekjes. Lokaal kwam deze anti-Islam houding niet aan de orde hetgeen eraan heeft bijgedragen dat ik op lokaal niveau mijn stem durfde te geven. Maar nu zit er niemand. Dat vind ik ronduit jammer. Zeker nu ik van jou te horen krijg dat er al recht op 2 zetels bestaat.

        Ik twitter zelf niet, ik heb ook geen account omdat ik het eerlijk gezegd een beetje “overdone” vind ten aanzien van sociale netwerken zoals Facebook/Hyves. Maar ook daar zie ik je niet.
        Het zal je niet ontgaan zijn dat ik “not amused” ben dat er al getwitterd wordt met raadsleden uit Enkhuizen waar ik juist niet op heb gestemd (met motivatie). Beide heren genieten meer sympathie van mij dan ze zich bewust zijn, maar ik geef ze er net zo goed van langs wanneer ik dat nodig vind. In jouw geval kan ik je even niet gelijkwaardig behandelen omdat je nou eenmaal niet in mijn gemeenteraad zit.

        Meer mensen dan ik alleen willen graag weten waarom je je kans in 2010 hebt laten verbeuren om in mijn raad te zitten.
        Het zou mooi zijn als je antwoord gaf op mijn vragen, en dat je die geeft op deze site, want een betere hebben we simpelweg niet.

        Groet,
        Robert

        Like

      2. Robert, om te beginnen denk ik dat je de intellectuele capaciteiten van Bokhove en Langbroek onderschat door te veronderstellen dat ze er van uitgaan dat de PVV hier nooit stemmen zouden halen. Tijdens Europese en Provinciale verkiezingen heeft de PVV hier een aanzienlijk aantal stemmen gehaald. Dat zal beide heren niet zijn ontgaan

       Maar gegeven het feit dat Piet Mazereeuw al sinds 2006 betrokken is bij de landelijke PVV, rijst natuurlijk wel de vraag. Waarom deed hij niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2010.

       Waarom heeft hij nog geen website waarop valt te lezen welke geweldige plannen hij wel niet heeft met Enkhuizen. Waarom is hij nog steeds alleen maar bezig met dingen in stilte voor te bereiden.

       Misschien als je jouw partij die vragen voorlegt dat je daar antwoord op krijgt, maar ik vrees dat ze niet zo van de inhoudelijke discussie zijn.

       Like

       1. Zo kwam ik ook aan twitter info die ik helemaal niet zocht. Ik zocht me een breuk naar informatie maar Pietje heeft helemaal niks. Dat stelt ook mij teleur. 2010 overslaan zal waarschijnlijk ook om die reden geweest zijn. Ze krijgen volgens mij ook alleen maar geld van gulle schenkers en verder niets.
        Het enige wat mij aansprak van hun Noord Hollandse verkiezingsplan was: behoud van natuurmonumenten en het landschap.

        Like

 5. Het belangrijkste is dat je Enkhuizen een stem mogelijkheid wilt bieden waarmee men afstand kan nemen van bestaande partijen. Het klopt namelijk wat je zegt over PVV stemmers; Mij gaat het er ook niet om om op een “lege” partij te stemmen, maar eerder om de bestaande partijen een signaal af te geven dat ik zowiezo op “onzin” reken en daar dan ook maar openlijk op heb gestemd. Onder het mom van: “Het wordt toch weer niks”. Ik niks?…Jullie ook niks.
  Ik heb naderhand uitgevonden dat er twee raadsleden hebben getwitterd met Pietje van de PVV.
  Beide afkomstig uit partijen die ik voor de verkiezingen in mijn top 3 had staan.
  Achteraf ben ik blij dat ik geen van beide heb gekozen, want ik was “not amused” toen ik zag dat juist zij ineens na de verkiezingen met Pietje PVV contact onderhielden.
  Ondanks het constructieve karakter van de berichten over en weer gaf mij dit al aan dat jouw recente artikel over paljassen, en macht scoren niet viel te ontkennen. Het is aan de orde.
  Of de motivatie nou is geweest om nu al coalitie uit te proberen met een toekomstige potentiële bedreiging, of om coalitie te smeden met een toekomstige winnaar, zal me worst zijn. De dreiging heeft zijn vruchten afgeworpen, en meer niet.
  Doel bereikt.
  De twee bewuste grappenmakers hebben in het verleden de PVV totaal niet serieus genomen. Althans… gemeend dat er toch nooit iemand op de PVV zou stemmen. Maar nu heeft die partij ineens kiezers getrokken..en ik zie ineens benadering naar die “vijand” afkomstig uit precies die twee partijen waarvan ik dat NOOIT had verwacht.
  Zo onaangenaam voel ik me dan ook weer niet bij mijn laatste keus tijdens de verkiezingen. Maar doe mij een lol en zet je initiatief wel door…. dan kan ik de volgende ronde mijn stem ten minste uitbrengen op iets ECHT onafhankelijks.

  Like

  1. Ik vind het nogal onzinnig om op basis van twitterberichten conclusies te trekken. Als je mij toevallig bedoelt, zou het prettig als je iets meer kunt vermelden; ik snap het nl.niet helemaal. Is het probleem nou dat ik wél reageer, of juist niet, of is het probleem dat ik grappen maak over de PVV (en de PvdA, en VVD, en CDA, en NE, en…jawel de PVV). STerker nog mijn avatar op Twitter heb ik voor de gelegenheid aangepast….ook weer een teken dat iemand “niet serieus neem”?

   Like

   1. Een wijs man zei ooit: “Opper een beschuldiging, en zij die schuldig zijn, melden zich als eerste”.. Welkom “meneer postcode”. ( Ik weet gerust wel wie je bent)
    Ik trek conclusies…. inderdaad. Inzage: Je mag van mij grappen maken over elke partij die je maar wenst. Hadden jij en ik niet kort geleden een kort dialoog over humoristische opvattingen binnen de politiek? En in wat voor “licht” ik dat zou moeten zien? Ik denk het wel.
    Iets wat je niet doet als idealistisch voortrekker van je partij, is na de verkiezingen toenadering zoeken met je grote vijand omdat die vet heeft gescoord. Ik concludeer dan namelijk, dat je gaat staan “dansen” waar de kiezers zich bevinden.
    Het feit dat je reageert op Pietje PVV siert je niet. Nee …je moet niet met hem onderhandelen, en NEE…hem “kneden” voor een eventuele toekomstige coalitie moet je ook niet doen.
    Het feit dat je twitter contact met hem hebt/gehad is niet goed. Het geeft eigenlijk aan dat je ineens respect toont aan een slappe hersenloze “winnaar in opkomst” en dat je je kiezers terug wil.
    Je hebt de PVV partij niet onderschat, … je hebt de kiezers onderschat. En ik snap wel dat je ze wilt terug winnen,…maar dat is nou juist “the core bizz” … : Daar zal je iets voor moeten doen. Naast de winnar gaan staan, is niet de winnaar zijn.
    En dan is nu het wachten nog op je vriendje in crime… onze “betrokken burger”… Misschien wil die zich ook nog even melden.

    Like

    1. Sorry, dit is echt onzin. Makkelijk ook, niet reageren betekent dat die onzin blijft staan, wel reageren en het moet wel waar zijn. Doe je altijd aan zoveel inlegkunde? Ik reageer op iedereen op twitter, en ja ook Piet Mazereeuw. Dat jouw idee is dat dat is ok politieke redenen dan heb je het mis. Door je formulering heb ik niet het idee dat er iets is wat jou daarvan kan overtuigen. Die verplichting heb ik natuurlijk ook niet; je zit blijkbaar in een stand waarin reageren gelijk staat aan ‘zie je wel’. Jammer.

     Like

 6. zo pim dan heb je nu al een streepje voor, ik heb in al die jaren nog nooit koffie gekregen 🙂 probeert hij je nu al te vriend te houden???

  Like

  1. Ik heb bij eerdere gelegenheden de burgemeester ook al eens gecomplimenteerd voor het feit dat er bij voorkomende gelegenheden smaakvolle wijnen worden geserveerd.

   Mijn verzoek aan de gemeente was overigens gedaan door Chris, die door de bank genomen geen problemen ondervindt (behalve dat jeu de boules gedoe natuurlijk) in zijn contacten met de hoogwaardigheidsbekleders van onze gemeente.
   Een eerder gesprek met wethouder Franx (over parkeren) verliep al even soepel. Maar om daar uit te concluderen dat we vrienden zijn?

   Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: