Daadkracht

Als ik de geruchten mag geloven heeft de gemeente weer eens een staaltje daadkracht vertoont vergelijkbaar met de hellingbaan achter de Oostertuinstraat.

De firma Donker (verantwoordelijk voor het groenonderhoud) schijnt opdracht te hebben gekregen om op het speeleiland in de Kadijken een jeu de boules baantje aan te leggen.

Nu ben ik in zijn algemeenheid voor het aanleggen van jeu de boules banen, maar tegelijkertijd tegen verspilling van overheidsgelden, dus heb ik ze het liefst aangelegd op plekken waar ze praktisch nut hebben.

Mocht het bovenstaande gerucht waar zijn, dan zag ik dan ook graag die aanleg beargumenteerd en een opgave van de gemaakte kosten.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

9 gedachten over “Daadkracht”

 1. als we dan toch allemaal de huur betalen van dat pand ?? dan wil ik ook wel een paar honderd meter hebben voor m,n hobby 🙂 tegen een vrienden prijsje natuurijk 🙂

  Like

 2. heeft niets met bovenstaande te maken , maar weet iemand wat de straatveger ( particuliere onderneming ) betaalt voor het giga pand van gemeentewerk op het industrie terrein???

  Like

 3. Frits het hele stuk wat je schijft klopt als een bus
  Als het maar in het straatje van de heren past (JF) enz dan hoeft het de beslissing nooit lang te duuren

  Like

 4. Ha een jeu de boules baan. Waarschijnlijk is er een voor de gemeente zeer interessante groep opgestaan welke deze sport wil uitoefenen. Ik neem hier als voorbeeld het mountainbike parcours op de put. Dit was er ook even snel doorheen gedrukt door onze wielergek Jean F. Dit met het opgerichte Seed Valley mountainbike team waar Jean reeds van op de hoogte was. Tsja en die moeten goed gefaciliteerd worden natuurlijk . Toen het West-Friese tenue .En nu waarschijnlijk een flitsende JDB outfit. Hoezo inspraak dat doen ze toch lekker zelf. Daar heb je geen EH zer bij nodig.

  Like

 5. Tja, uitvoering en daar mogen jullie je lekker niet mee bemoeien. 😉

  Volgens mij heb ik nog een email waarin de gemeente (op mijn vraag) meedeelde, dat het beleidsplan niet voorzag in de aanleg van nieuwe jeu de boules banen en ik mij, wilde ik dat veranderd hebben, tot de Raad moest wenden.

  Omdat, behoudens jij, niemand had gereageerd heb ik het daarbij maar gelaten.

  Volgens mij is het beleidsplan niet gewijzigd, maar de aanleg zal wel onder een andere hoofdstuk worden verantwoord.

  Dat is ook het probleem dat ik (en vele anderen) met de gemeente heb. Ze barsten van de potjes, maar die gaan alleen maar open als vrienden en bekenden er om vragen.

  Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s