Open brief aan politiek Enkhuizen.

Open brief aan politiek Enkhuizen..

De vereniging Onze Zorg heeft een open brief gepubliceerd aan de politiek van Enkhuizen. U kunt hem lezen door op de bovenstaande link te klikken die naar hun website voert.

Daarin spreekt men zijn zorgen uit over de kosten die er gemaakt gaan worden voor de realisatie van het SMC.

Zorgen, die ik met hen deel.

Eerst verantwoordelijke voor dit project is loco burgemeester Hendrik Boland, onder wiens transparante leiding ook de verbouwing van de Drommedaris tot stand gebracht zal worden en de Uilenbanen werden aangeschaft.

Mooi moment dus voor de VVD/D’66 fractie om in te gaan op de argumenten die vanuit de bevolking naar voren worden gebracht.

Alle reden dus om hun website’s (de gezamenlijke website is na de verkiezing weer opgeheven, met let op de eigen kleintjes) in de gaten te houden. Die van de VVD vindt U hier, terwijl D’66  zich hier bevindt.

Op beide site’s als “hot” item natuurlijk de provinciale statenverkiezing.

Sindsdien heeft er zich volgens dit dynamische duo niets in Enkhuizen voorgedaan, dat het vermelden waard is.

Twitteren doen ze natuurlijk wel, maar inhoudelijk stelt dan niet zo veel voor en bovendien, hoeveel gewone kiezers hebben een Twitter account.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

4 gedachten over “Open brief aan politiek Enkhuizen.”

 1. Allemaal heel spijtig maar wie gaat de rekening hier van betalen? Ik neem aan dat er geen enkele vrijblijvendheid is als je dit soort projecten ontwikkelt. Boeteclausule Gem.Enkhuizen? Het is zoals het is maar met deze luchtfietserij welke we nu produceren is er geen enkel vooruitzicht op een goede zorg in Enkhuizen. Op naar het volgende debacle?

  Like

 2. ENKHUIZEN – Het is op dit moment onzeker in hoeverre het plan De Vijzeltuin in de Vijzelstraat van Enkhuizen kan worden uitgevoerd. Zorggroep Wilgaerden, waarvoor 46 woningen voor dementerenden in het plan zijn opgenomen, wordt namelijk gekort op haar budget vanuit de AWBZ-gelden.

  Like

  1. Dat is één aspect. Uiteraard weten we niet wat De Nijs met Wilgaerden is overeengekomen.
   Het is niet ondenkbaar dat de Nijs de relatief goedkoop verkregen grond in Vijzeltuin ruilt tegen de commercieel aantrekkelijke grond waarop Nicolaas nu is gevestigd.
   Zowel De Nijs als Wilgaerden zouden daar beter van worden.

   Overigens heb ik begrepen dat de Raad inmiddels is geïnformeerd over mogelijke vertraging in de bouwplannen als gevolg van die door jou genoemde korting.

   Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: