Rob

Op mijn laatste bericht, waarin ik mededeelde overhaast de terugtocht naar Enkhuizen te aanvaarden reageerde Rob Kerkhoven, alias Rob Scheepsbeschuit, met  “Tjeemig Pim! Rij voorzichtig, en wel thuis”.

Toen ik donderdag, uitgeslapen na een rit van 1500 km inlogde, kreeg ik zijn meelevende reactie onder ogen. Rob zelf was er toen al niet meer.

Wrang, anderen waarschuwen voor de gevaren onderweg en dan zelf vanuit het bedaagde en veilige Enkhuizen het leven verliezen.

Persoonlijk kenden we elkaar alleen van dit blog, maar ik vind Prietpraat ook niet de plek voor een stukje ter nagedachtenis.

Dat doe ik liever op Discours, waar hij geprobeerd heeft zijn passie voor Enkhuizen vorm te geven door middel van zijn Hartenvisie, maar geef me daarvoor nog even de tijd. De verwarring is nog even te groot.

Van hieruit alleen mijn welgemeende deelneming met nabestaanden en vrienden. Zijn passie voor alles wat met “Enkhuizen”  te maken had zal node worden gemist.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: