De Helling is voorlopig van de baan ! (via Enkhuizer Blog)

Je zou verwacht hebben dat het voltallige college (op de tandem) de buurt bezocht zou hebben om het blijde nieuws mee te delen, maar nee, bij dit soort situaties opereren ze liever als dieven in de nacht.

Hieronder een bericht overgenomen van het Enkhuizer Blog.

De Helling is voorlopig van de baan ! Verbazing ! Groot was de verbazing toen de hellingbaan aan de Snouckstraat te Enkhuizen zonder enige vorm van communicatie met de buurtbewoners werd aangelegd en bovendien werd aangelegd zonder de in onze ogen benodigde vergunning ! Maar ook vandaag was de verbazing niet minder groot toen zonder enige vooraankondiging er weer een kraan en vrachtwagens op de Spoordijk verschenen die nog geen week voor de bewonersavond van 15 november en de hoorzit … Read More

via Enkhuizer Blog

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: