PvdA laat tanden zien.

westerveldNa jaren van verwaarlozing hebben ze bij de PvdA hun weblog weer ontdekt.

Cor Westerveld, alweer hij, schrijft een boos stukje over het onbegrijpelijke gedraai van collega raadsleden van de VVD en de CU.

U kunt het hier lezen.

Maaar ook Nieuw Enkhuizen laat zich niet onbetuigd en gebruikt haar website om haar standpunten duidelijk te maken. Dat is wel eens anders geweest.

Heeft natuurlijk allemaal te maken met de naderende verkiezingen, waar we ons intens op verheugen.

De website’s van CU, CDA, D’66, GroenLinks en de VVD kunt U rustig overslaan want die hebben niks nieuws te melden.

Lijst Quasten blijft ook een beetje achter, maar de linkse rakkers van de SP houden het tempo (als gebruikelijk) er aardig in.  

Enfin, kijkt U zelf maar.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

7 gedachten over “PvdA laat tanden zien.”

  1. Het blijkt dat douchen, een rondje (of eigenlijk lijntje) binnenstadse Westerstraat, een kopen van twee flessen zeep en een tube droge-handen-creme, de juiste herstelverhoudingen in zich had! Het hoofd doet het weer gladjes, het kan zelfs heen en weer bewogen worden zonder ineen te krimpen van katerachtige doch door cv veroorzaakte gruwelijke binnenschedelse pijnen.

    Like

  2. we leven in een verziekte wereld. nu ga ik zó links worden, dat ik zelf ga vinden dat de ene letter niet boven de andere letter staat, en dus geen hoofdletter hoeft te wezen. hoofdletters afschaffen!
    er is ook geen aardige reden te bedenken waarom de ene letter voor aan de zin mag staan, en de andere droevig achteraan… afschaffen die beginpunten en eindpunten van zinnen!

    ik ben vandaag overal tegen, heb koppijn omdat mijn dochter de verwarming vanmorgen vroeg aangezet heeft terwijl ik nog sliep, ga 15 paracetamols achterover slaan, en 6 liter koffie, en het zit allemaal niet mee.

    Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: