Boulen in de Buurt (3)

schuurMet het hieronder beschreven terreintje (met schuurtje) aan de Vogelkerslaan zouden we als wijkbewoners natuurlijk leuk geholpen zijn.

Zoiets lijkt echter voor de binnenstad onmogelijk. Dat heeft U verkeerd.

Project Bokseknol was een poging om de gemeenteraad er van te overtuigen dat ze de strook gras (die achter gemeentewerken ligt) tot ontwikkeling te brengen.

Het gaat om een strook van (schat ik) 30 bij 15 meter. Ontsluiten via poort op het parkeerterrein bij de Hubo.

Even wat grond afgraven, weer opvullen met wat puin (voor de afwatering) en dan een toplaag van leemzand en Bob’s your uncle zoals de Engelsen plegen te zeggen. Schuurtje er op en we hebben een prima hangplek voor de wat oudere Enkhuizer.

Laat wethouder Franx zich amuseren op een terras op de Melkmarkt, waar de gemeente een vermogen aan de inrichting heeft besteed, ik amuseer me wel 200 meter verderop.

Waar een kopje koffie niet meer dan 50 cent hoeft te kosten, omdat we het zelf zetten. Geen belangstelling voor? Ik denk dat het stormloopt.

Volgens mij is er een buurtvereniging binnenstad, die (zoals dat heet) in gesprek is met de gemeente. Misschien wil die het idee oppikken.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

2 gedachten over “Boulen in de Buurt (3)”

  1. Hans Langbroek??? Sympathiek, heb ze nog niet onder de raadsvragen ontdekt, maar ben ontzettend benieuwd naar wat hij gevraagd heeft en aan wie.
    Hopelijk niet aan wethouder Boland wat die denkt dat jeu de boules een sport is, terwijl ik het meer zie als een tijdverdrijf. Voor de ouwetjes wel te verstaan.
    Volgens mij gaat wethouder Kok daarover. Welzijn en dat soort van dingen.

    Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: