Enkhuizerpeil

enkhuizerpeilSpeciaal voor het project Stadsvisie 2030 heeft Enkhuizen een website ingericht waar de gewone Enkhuizer zijn ideeën over dit project kan ventileren.

Ziet er netjes uit, maar dat zijn we van Enkhuizen gewend. Wat IT faciliteiten aangaat kan de gemeente niet genoeg geprezen worden.

Op de site stond een aanbod wat ik niet kon weigeren. Als ik een banner van hun op mijn site zou plaatsen, zouden zij hetzelfde doen op hun site. Hun banner vindt u aan de rechterkant en nu maar afwachten wat de gemeente doet.

Ik heb me in het verleden kritisch uitgelaten over Stadsvisie 2030. Aanvankelijk noemde ik het zelfs Enkhuizen Naïef, omdat het zo lekker rijmde met Enkhuizen Actief.

Ook een project van het gemeentebestuur waar ik weinig vertrouwen in heb.

Dat neemt niet weg dat ik graag een steentje wil bijdragen aan het succes van hun site. Zelf een bijdrage leveren (in de vorm van kritiek) is geloof ik niet de bedoeling.

Maar door het plaatsen van een banner is er een mooi evenwicht bereikt.

Hier kunt U mijn opvattingen over de gemeenteplannen lezen, terwijl U maar een muisklik verwijderd bent van opvattingen die (volgens de gemeente) wel door de beugel kunnen.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Eén gedachte over “Enkhuizerpeil”

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: