Voorkeur.

Op zijn weblog discussieert Christian Bokhove met Hans Langbroek over de wenselijkheid van Groot Hoorn. U moet zelf hier maar even kijken wat hun opvattingen zijn.

Zelf lijkt me Hoornse voorstel een kwestie van overbieden met als achterliggende idee, als je maar hoog genoeg inzet krijg je altijd wat.

Zoiets wil bij de Enkhuizer raadsleden nog wel eens werken, De verkoper van de Uilenbanen vroeg in eerste instantie een miljoen, kreeg uiteindelijk een half miljoen aangeboden en vrijwel de gehele Raad was verrukt over het bereikte resultaat.

Maar de krachtpatserij van Hoorn kon ook nog wel eens in ons voordeel werken.

Misschien dat ze in StedeBroec dan iets genuanceerder gaan denken over een fusie tussen Andijk, Enkhuizen en StedeBroec.

De SP organiseert op woensdagavond 1 april een debat over de wenselijkheid van een fusie (welke dan ook) in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen. Lijkt me een mooie avond voor de fijnproevers.

Voor de wat eenvoudiger van geest op dit blog een wat makkelijker oplossing. Gewoon stemmen wat Uw voorkeur is. Is uiteraard niet rechtsgeldig, gewoon om te zien waar op dit moment de voorkeur naar uitgaat.

Niet vergeten op “vote” te klikken als U Uw voorkeur hebt uitgesproken. Ga er van uit dat U maar een keer kunt stemmen.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: