Met pensioen.

Aansluitend op de vergadering van de commissie grondgebied op dinsdag 24 februari vindt er “een presentatie plaats van het college met een eerste aanzet over de gevolgen van de economische crisis op de gemeentelijke begroting.”

Het lijkt me veilig te veronderstellen, dat men geen goed nieuws heeft. college2

In het licht daarvan lijkt dit me ook het moment om wat dieper in te gaan op de vraag waarom het College anderhalve maand geleden zo’n haast had om een uitgave van een half miljoen er door te drukken.

Want zo mag je het denk ik wel noemen.

Ik weet dat het mosterd na de maaltijd is en dat raadsleden niet graag terugkijken op iets waar ze niet trots op zijn, maar omwille van de duidelijkheid toch maar een paar vragen stellen.

Als onze raadsleden zelf niet weten wat ze moeten vragen, dan kunnen ze me altijd mailen via boulers@gmail.com want zo beroerd ben ik nu ook weer niet.

Ik ben er vrijwel zeker van dat ze dit blog op het stadhuis ook lezen, dus ze zijn zeker voorbereid en kunnen op elke vraag antwoord geven.

Want hoe je het wendt of keert, sinds 6 januari zijn we als gemeente 540.00,- euro slechter af en ik begrijp nog steeds niet goed waarom.

Aanvullende informatie over Noordvaarder BV kan overigens sinds kort alleen nog betrokken worden van direkteur Mike Stavenuiter, die sinds 1-7-2008 die functie bekleed.

De twee andere direkteuren Guthschmidt en Guthschmidt-Bakker hebben hun functie per 29-1-2009 opgegeven en zijn waarschijnlijk  (mede dank zij het gulle gebaar van de gemeente) met pensioen.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s