Treurig.

De prijs voor de meest treurige website van Enkhuizer politieke partijen gaat natuurlijk naar de VVD.

Verklaart men op de home pagina nog parmantig dat men voor de vrijheid van meningsuiting is, een verder bezoek aan de site leert dat men nergens een mening over heeft. Of misschien heeft men wel een mening, maar vindt men het gewoon niet nodig die aan de gewone kiezer mee te delen.

Onder het tabblad “Nieuws” staat dat er geen nieuws te melden is.

Onder tabblad Fractie valt te lezen dat men blij is met het wethouderschap van de heer Boland omdat nu een groter deel van het VVD programma gerealiseerd zal worden. Wat programma denk je dan?patricia

De overige mededelingen hebben een hoog Trots Op Mezelf gehalte. Een VVD stroming die hier nog niet lijkt te zijn opgericht, maar wat niet is kan nog komen. Fractievoorzitter de Munnik laat ons weten wat ze allemaal wel niet doet.

Zo is ze in de raad fractievoorzitter, vicevoorzitter van de raad, voorzitter van de commissie Bestuur, Organisatie, Financiën en Samenleving en lid van het presidium. Je zou denken dat met al die belangrijke functies toch wel iets te  melden hebt, maar nee, verder helemaal niks.

Wel moeten we uit het bekleden van al die functies afleiden dat de VVD Enkhuizen zich betrokken en verantwoordelijk voelt. Ongetwijfeld.

Naast het raadlidmaatschap is mevrouw de Munnik ook nog moeder van drie kinderen en voorzitter van de Dierenbescherming afdeling West-Friesland e.o.

We zijn weer helemaal bij.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Eén gedachte over “Treurig.”

  1. Echt te gek voor woorden deze website van de vvd ook die van de pvda, men heeft niets te melden over de coalitie vorming net zoals groenlinks allemaal de treurigheid ten top.

    Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: