Achterban.

Op zijn weblog maakt Hans Langbroek zich druk over het feit dat er in Enkhuizen geen gokautomatenhal komt.wijchers

Hetzelfde doet de fractievoorzitter van Nieuw Enkhuizen, Harry Wijchers, op de website van Nieuw Enkuizen. We kunnen dus zeggen, dat deze kwestie “leeft” binnen Nieuw Enkhuizen.

Zelf sta ik er wat onverschillig tegenover, het maakt me niet veel uit of nu wel of niet een casino in Enkhuizen komt.

Wat veel meer bij mij “leeft”, is de vraag waarom ze bij Nieuw Enkhuizen zo onverschillig staan tegenover het verdwijnen van een flink aantal tennisbanen in Enkhuizen.

Tijdens de raadsvergadering daarover liet Harry Wijchers weten, dat hij (in tegenstelling tot het CDA) wel in staat geweest was om zijn achterban te raadplegen en dus geen verder uitstel van behandeling dulde.

Bevat die achterban dan geen tennisspelers, vraag ik me dan af.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

2 gedachten over “Achterban.”

 1. Leuk dat je reageert, beste met je vriendin.

  Punt is,dat geen enkel raadslid zich ook maar verdiept leek te hebben in de gevolgen van dit besluit en iedereen zich rijk leek te rekenen aan de eventuele winst die te behalen zou zijn. De toezegging van Boland was er inderdaad, maar wie gaat er zorgdragen voor het tussentijd beheer en wie betaalt de kosten daarvan?

  Like

 2. Hai Pim,

  Het is wel de bedoeling voor zover ik weet (ik was er niet tijdens de raad, ziek) dat er tegemoet getreden zal worden richting ETC als die op een gegeven moment banen tekort zou komen door een enorm toegenomen ledental.
  Het lijkt mij persoonlijk ook logisch, anders zou je een groot aantal sporters duperen. En dat in een gemeente waar een partij in het college zit (VVD/D66) die zegt het sporten in Enkhuizen te willen bevorderen!
  Over dat laatste heb ik trouwens ook nog wat in een ander opzicht dat jij kent, maar dat komt nog….. Eerst even de eigen sores met de zieke vriendin tot een goed einde brengen.

  Like

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: