Visie

De grootste toeristische attractie in Enkhuizen (Sprookjeswonderland) is er gekomen, omdat een jonge Enkhuizer ondernemer een bepaalde visie had en daaraan vasthield.jan_franx03_3

Die andere attractie danken wij aan de visie van oud burgemeester de Zeeuw, die het ijzer wist te smeden toen het heet was. Hij bewerkstelligde een uitbreiding van het Enkhuizergrondgebied, waar nu het Zuiderzeemuseum, de Compagniehaven, Sprookjeswonderland en het zwembad zijn gerealiseerd.

Aan deze initiatieven lag, net zo min als aan de vestiging van zaadbedrijven in Enhuizen, een door een ambtelijke instantie 20 jaar daarvoor ontwikkelde visie ten grondslag.

Daarom deed het me deugd om in het NHD van zaterdag 22 november te lezen dat wethouder Franx de leiding op zich heeft genomen van de stuurgroep Aquacultuur.

Een interessant initiatief waar Enkhuizer ondernemers bij betrokken zijn.

De kennis en inzichten die hier vergaard worden konden wel eens vele malen belangrijker zijn voor de toekomst van Enkhuizen, dan hetgeen er in de hoorzittingen van Enkhuizen Naief naar voren wordt gebracht.

Auteur: Pim

Hoe lang blijft een democratie nog een democratie, als alleen het recht van de sterkste geldt?

Reageer !

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s